Asmodee is een wereldwijde leider als producent en distributeur van bord- en kaartspellen. Spellen als Ticket to Ride en Pandemic zorgen gegarandeerd voor urenlang speelplezier met familie en vrienden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bordspel Pandemic
Bordspel Pandemic
(0)
Morgen in huis
13% korting
44,99 (adviesprijs) 38,95
Bekijk product: Bordspel Pandemic

Asmodee

Asmodee is een Franse uitgever van bordspellen, kaartspellen en rollenspellen. Opgericht in 1995 door Marc Nunés, met het idee om niet hun eigen bordspellen te ontwikkelen maar om kleinere uitgevers te benaderen en het aanbod te doen om voor hun de spellen uit te geven en te distribueren. Asmodee deed dit dan voornamelijk in Frankrijk.

Asmodee Group is een toonaangevende internationale uitgever en distributeur van games die zich inzet om geweldige verhalen te vertellen door middel van geweldige games, met meer dan 39 miljoen verkochte games in 2020, in meer dan 50 landen. Door ons portfolio van iconische gametitels, waaronder Ticket to Ride en Pandemic creëren we een dynamische transmedia-ervaring voor spelers op verschillende digitale en fysieke platforms. Asmodee creëert ook inspirerende en innovatieve producten in samenwerking met toonaangevende entertainment- en technologiebedrijven.

Asmodee kopen op Plein

De leukste en spannendste spellen van Asmodee koop je voordelig online bij Plein. Bovendien versturen wij je bestelling zo snel mogelijk zodat er ook zo snel mogelijk gespeeld kan worden! Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!