Audispray

Audispray oorspray zorgt voor een perfecte oor hygiëne en voorkomt de vorming van oorsmeerproppen. 100% natuurlijk en op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater. Ook ideaal voor mensen met een gehoorapparaat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Audispray Ultra
Audispray Ultra
20 ml
Audispray Normaal
Audispray Normaal
50 ml
1

Audispray

Audispray is een oor hygiëne product dat in 1995 op de markt werd gebracht. Audispray is ontstaan nadat bleek dat zeewater een heilzame werking had op de oren van diepzeeduikers. Na de vaststelling van de cerumenolytische eigenschappen van zeewater ontwikkelde Laboratoires Diepharmex het oorreinigingsmiddel Audispray.  

Audispray oorspray

Audispray Adult is een oorspray dat de vorming van oorsmeerproppen voorkomt. Het perfecte alternatief voor wattenstaafjes. De Audispray Adult mag je gebruiken vanaf 12 jaar. Bij regelmatig gebruik zorgt Audispray Adult voor een perfecte oor hygiëne en voorkomt het de vorming van oorsmeerproppen. Audispray bevat een 100% natuurlijke oplossing, op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater.

Audispray oorspray kopen op Plein

Op Plein vind je de Audispray oorspray voor een perfecte oor hygiëne. Bestel nu direct online bij Plein. Altijd snel in huis.