Bach Rescue

Bach Rescue biedt steun bij ieder stressmoment. Bach Rescue is een voedingssupplement dat vijf bach bloesems bevat. Het ondersteunt in stresssituaties en heeft een natuurlijke basis. Ontdek de producten online bij Plein. Altijd snel in huis
Lees meer

Resultaten 1 t/m 17 van 17

Bach Rescue

Examen? Sollicitatie? Of een ander stressmoment? Maak kennis met Bach Rescue. Bach Rescue is een voedingssupplement op natuurlijke basis en ondersteunt in stresssituaties.  De producten bevatten de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Bach Rescue is gemakkelijk in gebruik, kan altijd en overal worden gebruikt, is geschikt voor het hele gezin en kan langere tijd worden gebruikt.

Bach Rescue producten

Het assortiment van Bach Rescue bestaat uit de volgende producten:

Bach Rescue druppels

De druppels van Bach Rescue zijn gemakkelijk in gebruik. Je kunt de druppels gebruiken in een glas water of vier druppels direct op de tong aanbrengen. Naast de reguliere druppels zijn er ook druppels speciaal voor de nacht

Bach Rescue Kids

Speciaal voor kinderen heeft Bach Rescue een kids variant. Bach Rescue Kids is alcoholvrij en geschikt voor alle leeftijden. Ideaal voor een eerste schooldag, bij het afzwemmen of een sportwedstrijd.

Bach Rescue spray

Bach Rescue Spray is praktisch in gebruik en hierdoor ideaal voor onderweg. Spray voor de beste werking 2x op de tong naar behoefte met maximaal 20 sprays per dag. Naast de reguliere spray is er ook een spray speciaal voor de nacht

Bach Rescue Cream & Gel

Naast de spray en druppels heeft Bach Rescue ook twee varianten voor uitwendig gebruik: Bach Rescue Cream en Bach Rescue Gel. Beiden werken verkoelend, verzachtend en kalmerend. De gel en cream zijn ideaal om te gebruiken na het zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij het sporten. Daarnaast is het perfect voor de ruwe en schrale huid.  

Bach Rescue Pets

Bach Rescue Pets is speciaal ontwikkeld voor huisdieren en ideaal in stresssituaties zoals een dierenartsbezoek, onweer, vuurwerk en reizen. Allemaal situaties waarin je huisdier zich ongemakkelijk en onveilig kan voelen. Bach Rescue Pets is hiervoor de oplossing. Rescue Pets is alcoholvrij en geschikt voor alle huisdieren maar ook voor paarden en leguanen. Bach Rescue Pets valt bovendien niet onder de als doping geregistreerde middelen en is hierdoor uitstekend geschikt voor gebruik tijdens paardrijwedstrijden, keuringen en shows. Daarnaast is Bach Rescue Pets ideaal voor in de volgende situaties:

  • Dierenartsbezoek
  • Vuurwerk of onweer
  • Verhuizing of reizen
  • Extreem  blaffen of grommen

Bach Rescue Pets is verkrijgbaar als spray en als druppels

Bestel eenvoudig online

De producten van Bach Rescue bestel je eenvoudig online op Plein.nl. Altijd snel in huis. Bovendien vind je bij Plein altijd de scherpste drogisterij aanbiedingen. Ontdek nu onze meest actuele acties en koop Bach Rescue direct in de webshop.