Balance Activ * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Balance Activ is een behandeling voor bacteriële vaginose (BV). Balance Activ werkt op natuurlijke wijze om snel de symptomen zoals ongemak, abnormale afscheiding en onaangename geur te verlichten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Balance Activ Vaginale Gel
Balance Activ Vaginale Gel
7 stuks
6
Morgen in huis 13% korting
2x Balance Activ Vaginale Gel
2x Balance Activ Vaginale Gel
7 stuks
6
Morgen in huis 16% korting

Balance Activ

Balance Activ is een toonaangevend merk dat zich toelegt op het bevorderen van intieme gezondheid en welzijn. Met een focus op het bieden van effectieve oplossingen voor vrouwen, streeft Balance Activ ernaar om het evenwicht van de natuurlijke flora te herstellen en te behouden, wat essentieel is voor een gezonde intieme zone.

Het assortiment van Balance Activ omvat producten die speciaal zijn ontwikkeld om te helpen bij het behandelen en voorkomen van ongemakken zoals vaginale onbalans, onaangename geuren en ongemakken. Deze producten maken gebruik van wetenschappelijk bewezen formules, waaronder probiotica en andere actieve ingrediënten, om de natuurlijke pH-balans te herstellen en een gezonde omgeving te bevorderen.

Door zich te richten op klinisch geteste oplossingen en strenge kwaliteitsnormen te handhaven, heeft Balance Activ het vertrouwen van vrouwen wereldwijd gewonnen. Het merk wordt gewaardeerd om zijn effectiviteit, betrouwbaarheid en toewijding aan intieme gezondheid, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel kunnen voelen in hun eigen lichaam.

Of het nu gaat om dagelijkse verzorging of gerichte behandeling, Balance Activ blijft een voorloper op het gebied van intieme gezondheidsoplossingen, waarbij het streven naar balans en welzijn centraal staat.

Balance Activ kopen op Plein

Bestel Balance Activ direct bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs