Banbury & Co

Banbury & Co biedt een uitgebreid assortiment lifestyle accessoires voor jouw hond of kat. Deze accessoires staan gegarandeerd mooi in ieder interieur!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Banbury & Co lifestyle voor hond en kat

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een honden of kattenliefhebber? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar de producten van Banbury & Co! Banbury & Co heeft verschillende leuke accesoires en cadeausets voor honden en katten. Ook staan deze accesoires nog eens leuk in ieder interieur! Naast dat het leuk is om het weg te geven, zou je je eigen hond of kat er ook erg blij mee maken.

Banbury & Co accesoires voor de slordige eters.

De luxe hondenvoerbak is geschikt voor zowel brokjes en water. De donkergrijze voerbak bevat een leuk lichtroze bot aan de voorzijde en is geheel van keramiek. Door het gewicht van de voerbak schuift deze niet gemakkelijk weg tijdens het eten en/of drinken. Most jouw hond alsnog? Dan is dit luxe placemat ideaal voor jouw hond. Geen vieze of natte vloer meer met dit placemat voor onder het hondenvoerbakje. Dit placemat vangt het morsen netjes op en is gemakkelijk weer schoon te maken. Naast de placemat voor honden, heeft Banbury & Co ook een leuke placemat speciaal voor katten.

Banbury & Co Cadeausets

Banbury & Co heeft cadeausets voor zowel katten als honden. Verras jouw hond of kat of die van je vrienden met deze Luxe Cadeausets. Deze leuke Banbury & Co Cadeauset voor honden bijvoorbeeld. In het linnen cadeauzakje zit een stevig gewatteerd speelbot en een bijtring met tennisbal. Beide speeltjes zijn perfect om mee te apporteren en de bijtring is ook nog eens goed voor de tanden. Ook voor katten zijn er leuke cadeausets. Deze leuke Banbury & Co Cadeauset voor katten bijvoorbeeld.  In het linnen cadeauzakje zit een speelmuis, een speelvisje en een leuke kattenhengel. Het speelmuisje van stof en licht genoeg om achteraan te jagen. Het speelvisje heeft een wiebelende staart van veren en zal ook zeker de aandacht van jouw kat trekken. Uiteraard mag de kattenhengel niet missen in de cadeauset.

Banbury & Co kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het prachtige merk Banbury & Co. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis. 

|