Banminth

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Banminth

Bijna iedere hond heeft er wel eens last van; een worminfectie. Doordat je deze infectie moeilijk tot niet kan herkennen is het van belang dat je je hond regelmatig een ontwormingskuur geeft. Hierdoor zal je hond beschermt blijven tegen wormen.

Een hond kan door verschillende oorzaken wormen krijgen. Het riskante van een worminfectie is dat je het niet gelijk ziet. Maar het niet behandelen ervan kan leiden tot erg vervelende problemen. Veel voorkomende problemen zijn braken, een doffe vacht en een achterblijvende groei. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk voor de mens. De worminfectie kan overslaan op mensen, vooral kleine kinderen zijn hier extra gevoelig voor. Het is dus erg belangrijk om je hond te beschermen tegen wormen. Met Banminth ontwormingsmiddel kun je jouw hond optimaal beschermen tegen wormen. 

Banminth ontwormingsmiddel voor je hond

Het komt nog wel eens voor dat je hond een worminfectie oploopt. Met name jonge pups zijn hier extra gevoelig voor. En doordat je de worminfectie niet gelijk kan herkennen is het van groot belang dat je je hond regelmatig een ontwormingskuur geeft. Met de pasta van Banminth bescherm je je hond tegen wormen. Aan de hand van het lichaamsgewicht van je hond bepaal je de hoeveelheid pasta die je moet geven. Op de verpakking staat dit precies aangegeven. 

Banminth kopen

Banminth ontwormingsmiddel koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Banminth is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en de beste service. Wil je meer informatie over de producten van Banminth? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialisten helpen je graag met een advies op maat. Je kunt ons mailen op klantenservice@plein.nl of bel ons op telefoonnummer 088 8000 200. 

|