Barbie

Generaties lang groeien meisjes en jongens op met Barbie. Met de vele verschillende Barbiepoppen en accessoires laat Barbie kinderen zien dat ze kunnen worden wie ze willen zijn, elk beroep en elke stijl.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Barbie Geschenkset Haarborstel
Barbie Geschenkset Haarborstel
1 set
(0)
Direct leverbaar
38% korting
11,99 (adviesprijs) 7,49
Bekijk product: Barbie Geschenkset Haarborstel
Barbie Bruisballen Paars
Barbie Bruisballen Paars
1 set
(0)
Direct leverbaar
3,34
Bekijk product: Barbie Bruisballen Paars
Barbie Bruisballen Blauw
Barbie Bruisballen Blauw
1 set
(0)
Direct leverbaar
3,34
Bekijk product: Barbie Bruisballen Blauw
Barbie Bruisballen Roze
Barbie Bruisballen Roze
1 set
(0)
Direct leverbaar
3,34
Bekijk product: Barbie Bruisballen Roze

Barbie

Al generaties lang groeien meisjes en jongens op met de poppen van Barbie. Met de vele verschillende Barbiepoppen, accessoires, meubels, huizen, kleding, auto's en meer creëer je je eigen droomwereld waar Barbie de hoofdrol speelt.

De geschiedenis van Barbie

Barbie is bedacht door Ruth Handler, een van de oprichters van Mattel. Ze zag haar dochter Barbara spelen met papieren aankleedpoppen en kwam op het idee om deze poppen in 3D uit te brengen. De modeontwerpster Charlotte Johnson was verantwoordelijk voor de eerste kleertjes voor de pop. De pop kreeg de naam Barbie, vernoemd naar het koosnaampje van de dochter van Handler.

De volledige naam van Barbie is Barbara Millicent Roberts en is vernoemd naar het reclamebureau Carson and Roberts dat destijds een grote rol speelde in het vermarkten van Barbie.

Nu jaren later blijft Barbie ongekend populair bij jongens en meisjes. Barbie is met haar geweldige kledingstijl, haar gave auto's en prachtige huis een ware inspiratiebron en zorgt voor ongekend speelplezier bij ieder kind.

Barbie speelgoed

Het assortiment van Barbie is enorm groot. Naast het diverse en uitgebreide aanbod van Barbiepoppen, kan je favoriete Barbiepop ook rondrijden in de meest gave auto's, op vakantie gaan in de Barbiecamper of relaxen in haar prachtige villa. Met de vele accessoires en modeitems ben je nooit uitgespeeld met Barbie.

Barbie kopen op Plein

Barbie is de beroemdste modepop ter wereld en staat al decenia lang gegarandeerd voor urenlang speelplezier dankzij haar uitgebreide garderobe en bijhorende accessoires. Met Barbie you can be anything. Ontdek nu het uitgebreide assortiment Barbie poppen en speelgoed bij Plein en bestel jouw favorieten direct online bij Plein. Altijd snel in huis!