Barn-I

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Barn-i de 100 % biologische bodembedekking

De bodembedekking van Barn-I is te gebruiken voor alle kleine huisdieren. Het is een 100% biologische bodembedekking voor hokken met knaagdieren en konijnen. 

Deze zachte bodembedekking is bijvoorbeeld te gebruiken in het gehele hok, je konijn of cavia zal hier heerlijk zacht op liggen. Bovendien werkt de Barn- i bodembedekking absorberend, hierdoor worden onaangename geuren vookomen.

In ons assortiment hebben we verschillende varianten. Zo bestaat ons assortiment uit hooi en granen en stro. Enkele aanraders zijn Barn-i Stro Pak-gemak en Barn-i Kruidenhooi Kamille / paardenbloem.

 

Barn-i online kopen
Barn- i bodembedekking koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Barn- i bodembedekkingen zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Barn-i? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|