Belvas

Belvas is een Belgisch merk dat biologische en fairtrade chocolade en zoetwaren produceert. Het merk is opgericht in 2005 en heeft als missie om duurzame en gezonde producten te maken die zowel lekker als ethisch verantwoord zijn.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

6x Belvas Chocolade Goji Amandel
6x Belvas Chocolade Goji Amandel
120 gr

Belvas

Belvas is een Belgisch merk dat biologische en fairtrade chocolade en zoetwaren produceert. Het merk is opgericht in 2005 en heeft als missie om duurzame en gezonde producten te maken die zowel lekker als ethisch verantwoord zijn. Het productaanbod van Belvas omvat een breed scala aan chocoladeproducten, waaronder repen, truffels, bonbons en chocoladeletters. Daarnaast biedt het merk ook andere zoetwaren aan, zoals koekjes, nougat en marsepein. Alle producten zijn gemaakt van biologische en fairtrade ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De belangrijkste voordelen van Belvas zijn: 1. Biologisch en fairtrade: Belvas gebruikt alleen biologische en fairtrade ingrediënten, wat betekent dat de producten op een duurzame en ethisch verantwoorde manier worden geproduceerd. 2. Gezond: De producten van Belvas zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevatten geen transvetten. Hierdoor zijn ze een gezonder alternatief voor traditionele chocoladeproducten. 3. Lekker: Ondanks dat de producten gezonder zijn, zijn ze nog steeds erg lekker en van hoge kwaliteit. Belvas gebruikt alleen de beste ingrediënten en heeft een passie voor het maken van heerlijke chocolade en zoetwaren. 4. Duurzaam: Belvas is toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven opgezet om de impact op het milieu te verminderen. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld alleen duurzame verpakkingen en heeft het een eigen zonnepaneleninstallatie. Al met al is Belvas een merk dat zich richt op duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. Het productaanbod is breed en biedt voor ieder wat wils, van chocoladeliefhebbers tot mensen die op zoek zijn naar gezondere zoetwaren. Door de biologische en fairtrade

Belvas kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Belvas? Bij Plein vind je altijd de beste Belvas acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Belvas voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.