Bia Bed

De hondenbedden van Bia Bed zorgen ervoor dat jou hond lekker kan relaxen en slapen. Een Bia Bed kopen doe je snel en voordelig bij Plein. Op Plein.nl vind je een breed Bia Bed assortiment voor jouw favoriete huisdier. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Bia Bed

Honden houden ervan om zo af en toe een aantal uurtjes uit te rusten. De hondenbedden van Bia Bed zorgen ervoor dat jou hond lekker kan relaxen en slapen. Het enige echte Bia Bed wordt sinds 1969 gefabriceerd. Door de jaren heen heeft het Bia Bed zich steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Het hondenbed is ontworpen in 1969 door Bengt Asklòf, die ook de productie heeft gestart. Het Bia Bed is een echte Zweedse klassieker, bijna elke hond in Zweden heeft een Bia Bed. Het Bia Bed heeft een erg hoge kwaliteit en is daarom veruit het beste hondenbed. De zachte en comfortabele Bia Bedden zijn de favoriet van elke hond.

Bia Bed voor jouw hond

Elke hond vindt het lekker om dagelijks een aantal uur uit te rusten. De hondenbedden van Bia Bed geven jouw hond de gelegenheid om dit dan ook te doen. Deze bedden zijn niet alleen functioneel, maar passen ook perfect in ieder interieur doordat de bedden verkrijgbaar zijn in verschillende mooie kleuren. Zo is er voor ieder huishouden een perfect Bia Bed.

Bia Bed hoes

Je hond wordt wel eens vies (door een wandeling op het strand of in het bos) en dan kan het gebeuren dat je Bia Bed vies wordt. Om ervoor te zorgen dat je Bia Bed mooi en schoon blijft, kun je het bed voorzien van een hoes. De Bia Bed hoezen zijn erg gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Bia Bed matras

Naast de bedden en hoezen van Bia Bed is er ook een matras. De matrassen van Bia Bed zijn zeer geschikt voor je hond om op te liggen in de auto, bench of boot. Doordat de matrassen weinig ruimte innemen kun je deze gemakkelijk meenemen op reis. Het Bia Bed matras is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De matrassen zijn dus niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens goed uit. 

Bia Bed kopen

Een Bia Bed kopen doe je snel en voordelig bij Plein. Op Plein.nl vind je een breed Bia Bed assortiment voor jouw favoriete huisdier. Van de Bia bedden tot de matrassen: wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek nu alle Bia Bed producten en bestel eenvoudig online. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisbezorgd.

|