Blue Wonder

De Blue Wonder reinigers bieden professionele sterkte voor thuis. De producten zijn zuinig in gebruik en bieden dezelfde kracht als professionele schoonmaakmiddelen. Blue Wonder online bestellen? Dat kan bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 20

Blue Wonder

In de supermarkt zijn bijna geen producten te vinden die bij bijna alle schoonmaakklussen gebruikt kunnen worden. Blue Wonder biedt een compleet schoonmaakconcept. Met het kleine assortiment van Blue Wonder ben je toch alle vervuilingen de baas. Zo wordt een hoop tijd en ruimte bespaard. Probeer Blue Wonder en ontdek zelf dat het niet gaat om loze beloften, het werkt écht!

Ongeëvenaard veelzijdigheid

Blue Wonder biedt een oplossing voor de meest uiteenlopende vuilproblemen, die zich in en om het huis voordoen. Uit enquêtes blijkt dat consumenten Blue Wonder prettig vinden omdat het overal inzetbaar is.

De ontwikkeling is altijd up to date. We blijven op zoek naar nieuwe en verbeterde ingrediënten die nog milieuvriendelijker zijn en de reinigingskracht nog verder kunnen vergroten. De ingrediënten van de Blue Wonder producten zijn van hoge kwaliteit.

Klein en krachtig, milieu- en gebruiksvriendelijke producten. Op de flacons van onze basisreinigers staan geen gevaarsymbolen, zoals waarschuwingen voor mens, dier of het milieu. Ook is slechts een kleine hoeveelheid Blue Wonder genoeg voor een grondige reiniging.

|