Bluem

Bluem biedt diverse mondverzorgingsproducten die speciaal bedoeld zijn voor gezond tandvlees en mensen met een prothese of implantaten. Dankzij actieve zuurstof worden gebit- en tandvleesproblemen verholpen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

bluem-logo

Bluem bij tandvleesproblemen

De producten van Bluem zijn revolutionair, het verschil in mondverzorging. De unieke formule heeft al vele mensen geholpen in het verhelpen van gebit- en tandvleesproblemen. Bluem is daarnaast ook de perfecte oplossing voor het in balans houden van de mondflora. Het geheim van de formule is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond. Zuurstof is essentieel voor het gevecht tegen schadelijke bacteriën en het genezen van wondjes. Deze ontstaan vaak bij mensen met een prothese of implantaten. Met die wetenschap en kennis heeft Dr. Peter Blijdorp met zijn team de unieke formule ontwikkeld. Ze noemen het Bluem, oxygen for health.

De producten van Bluem bevatten een hoge concentratie zuurstof, uit o.a. honingenzymen. Of je nu op zoek bent naar een product om ontstoken tandvlees te laten genezen je implantaten te verzorgen of gewoon om ervoor te zorgen dat je je gebit en tandvlees gezond houdt.

Bluem voor implantaten

Bluem heeft verzorgingsproducten voor voor gezonde tanden en implantaten. Bluem tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Bluem tandpasta bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Ook de mondspoeling is bijzonder geschikt voor tanden en implantaat. De Oral gel is speciaal ontwikkeld specifieke problemen in de mond. Bluem mondspray zorgt voor een friss adem en werkt ook goed tegen een beginnende keelontsteking.

Bluem kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Bluem. Van de tandpasta tot het mondwater. Ontdek nu jouw favoriete mondverzorgingsproducten van Bluem en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

|