Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen voor mens en dier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Boehringer Ingelheim Canikur Pro
Boehringer Ingelheim Canikur Pro
30 ml
(1)
27,35
Bekijk product: Boehringer Ingelheim Canikur Pro
Boehringer Ingelheim Canikur Pro
Boehringer Ingelheim Canikur Pro
15 ml
(0)
17,99
Bekijk product: Boehringer Ingelheim Canikur Pro

Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een toonaangevend farmaceutisch bedrijf dat al meer dan 130 jaar innovatieve producten ontwikkelt om de gezondheid van mens en dier te verbeteren. Het bedrijf heeft zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor de gezondheidszorg. Een van hun populaire producten is Canikur, een supplement voor honden om hun darmgezondheid te ondersteunen en hun ontlasting te normaliseren.

Boehringer Ingelheim Canikur

Canikur van Boehringer Ingelheim is speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen, zoals diarree of constipatie. Het bevat prebiotica en probiotica die helpen bij het herstellen van een gezonde darmflora en het verminderen van ontstekingen. Het product is gemakkelijk te gebruiken en kan worden toegevoegd aan het voer van uw hond. Canikur is veilig en effectief gebleken en wordt aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld. Naast Canikur biedt Boehringer Ingelheim nog vele andere hoogwaardige producten voor dieren, variërend van vaccins tot geneesmiddelen. Het assortiment van Boehringer Ingelheim voor huisdieren omvat producten voor de behandeling van hartproblemen, artritis, diabetes en nog veel meer. Het bedrijf is toegewijd aan het verbeteren van het leven van huisdieren en hun eigenaren door middel van hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde producten.

Boehringer Ingelheim Canikur kopen op Plein

Kies Boehringer Ingelheim en Canikur voor een betere darmgezondheid van je hond en een betere relatie met je trouwe viervoeter. Ontdek het assortiment Boehringer Ingelheim-producten op Plein.nl.