Boston

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Boston Lenzenvloeistof

De lenzenvloeistoffen van Boston zijn speciaal ontwikkeld voor harde lenzen.
Er zijn drie varianten van de Boston lenzenvloeistoffen:

Boston Simplus

De Boston simplus lenzenvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen is een all in one oplossing. Bij de Boston simplus hoeft er geen aparte reiniger gebruikt te worden en deze vloeistof geeft optimale desinfectie reiniging en conditionering. De enige handeling bij deze lenzenvloeistof is alleen even wrijven en spoelen voordat u de lenzen weer indoet.

Boston Conditioning Solution

De Boston conditioning solution is de bewaar, bevochtigings, desinfectie en inzetvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen bij uitstek. De boston conditioner heeft een dubbel desinfectie systeem en geeft een zeer complete bescherming tegen micro organismen. Deze bewaarvloeistof voor harde lenzen van Boston bezit een gepatenteerd bevochtigingssysteem en geven uw ogen optimaal rust. Gebruik de Boston conditioning solution in combinatie met de Boston cleaner voor een langere levensduur van uw harde contactlenzen.

Boston Cleaner

De Boston cleaner verwijderd vuil, vet en protiëne van uw harde zuurstofdoorlatende lenzen. Met de Boston cleaner verlengt u de duur van het optimaal scherp zien. De Boston cleaner is ideaal te combineren met de Boston conditioning solution.

Boston aanbieding

Op zoek naar de beste Boston aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Boston aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Boston product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Boston producten kopen bij Plein

Boston kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Boston. Je vind alle Boston producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!