Boston

Lenzenvloeistoffen voor harde lenzen koop je van Boston. Ontdek de drie verschillende producten: Simplus, Cleaner en de Conditioning Solution bij Plein. Gemakkelijk en veilig online bestelt, en altijd snel in huis!
Lees meer

Boston Lenzenvloeistof

Boston is van Bausch & Lomb. Het Amerikaanse bedrijf is een van de grootste leveranciers van oogproducten ter wereld! Het bedrijf wil iets voor de mens betekenen en beschermt en verbetert al jaren het oogzicht voor miljoenen mensen over de hele wereld. De missie van Bausch & Lomb is niet voor niets “See better. Live better”. 

De lenzenvloeistoffen van Boston zijn speciaal ontwikkeld voor harde lenzen. Er zijn drie varianten van de Boston lenzenvloeistoffen:

Boston Simplus

De Boston simplus lenzenvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen is een all in one oplossing. Bij de Boston simplus hoeft er geen aparte reiniger gebruikt te worden en deze vloeistof geeft optimale desinfectie reiniging en conditionering. De enige handeling bij deze lenzenvloeistof is alleen even wrijven en spoelen voordat u de lenzen weer indoet.

Boston Conditioning Solution

De Boston conditioning solution is de bewaar, bevochtigings, desinfectie en inzetvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen bij uitstek. De boston conditioner heeft een dubbel desinfectie systeem en geeft een zeer complete bescherming tegen micro organismen. Deze bewaarvloeistof voor harde lenzen van Boston bezit een gepatenteerd bevochtigingssysteem en geven de ogen optimaal rust. Gebruik de Boston conditioning solution in combinatie met de Boston cleaner voor een langere levensduur van uw harde contactlenzen.

Boston Cleaner

De Boston cleaner verwijderd vuil, vet en protiëne van uw harde zuurstofdoorlatende lenzen. Met de Boston cleaner verlengt u de duur van het optimaal scherp zien. Bij dagelijks gebruik van Bausch & Lomb Boston Advance Cleaner wordt voorkomen dat er hardnekkige vuilafzetting wordt opgebouwd, wat het draagcomfort van een vormstabiele contactlens vermindert.

De Boston cleaner is ideaal te combineren met de Boston conditioning solution.

Boston aanbieding

Op zoek naar de producten van Boston? Plein biedt jou scherpe acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Boston aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Boston product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Boston producten kopen bij Plein

Boston kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Boston. Je vind alle Boston producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|