Brasso

Brasso metaal polish voor Messing, Koper, Brons en Chroom. Voor de mooiste glans die u kunt krijgen! Brasso, een vetrouwde naam voor langdurige glans van uw metalen. Brasso bestel je gemakkelijk online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Brasso

Brasso bestaat al bijna 100 jaar. Het merk werd in 1921 opgericht in Groot-Brittannië. In deze jaren is het product vrijwel niet veranderd. De oorspronkelijke formule werkt zo goed dat verandering niet nodig was. Ook is de verpakking nog steeds hetzelfde als een eeuw geleden. Veel mensen zien Brasso als het voorbeeld van een typisch Brits product met typische Britse marketing. 

Brasso koperpoets

Het meest populaire product van Brasso is de Brasso koperpoets. Dit product zorgt ervoor dat je koper weer prachtig gaat glanzen. Daarnaast heeft het een langdurig resultaat. De Brasso koperpoets kan je het beste aanbrengen met een zachte doek. Deze koperpoets kan je niet op elk oppervlak gebruiken, dit werkt alleen op messing, brons, chroom en koper. 

Brasso aanbieding

Op zoek naar de beste Brasso aanbieding? Bij Huishoudplein vind je altijd de beste acties en scherpste aanbiedingen. Bestel de beste koperpoets van Brasso eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Bovendien is bestellen bij Plein snel, veilig en betrouwbaar. 

Brasso kopen

Het complete assortiment van Brasso vind je bij Plein. Hier vind je de beste koperpoets van Brasso. Alle producten van Brasso vind je eenvoudig op Plein.nl. Ontdek ons complete assortiment. Vragen over een bepaald product? Onze specialisten helpen je graag verder. 

|