Brasso

Brasso metaal polish voor Messing, Koper, Brons en Chroom. Voor de mooiste glans die u kunt krijgen! Brasso, een vetrouwde naam voor langdurige glans van jouw metalen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Brasso Koperglans Poetsmiddel
Brasso Koperglans Poetsmiddel
175 ml
(1)
Morgen in huis
3,99
Bekijk product: Brasso Koperglans Poetsmiddel

Brasso

Brasso bestaat al bijna 100 jaar. Het merk werd in 1921 opgericht in Groot-Brittannië. In deze jaren is het product vrijwel niet veranderd. De oorspronkelijke formule werkt zo goed dat verandering niet nodig was. Ook is de verpakking nog steeds hetzelfde als een eeuw geleden. Veel mensen zien Brasso als het voorbeeld van een typisch Brits product met typische Britse marketing. 

Brasso koperpoets

Het meest populaire product van Brasso is de Brasso koperpoets. Dit product zorgt ervoor dat je koper weer prachtig gaat glanzen. Daarnaast heeft het een langdurig resultaat. De Brasso koperpoets kan je het beste aanbrengen met een zachte doek. Deze koperpoets kan je niet op elk oppervlak gebruiken, dit werkt alleen op messing, brons, chroom en koper. 

Brasso kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Brasso. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!