Breast Gro

Stevigere en vollere borsten, zonder cosmetische ingreep bereik je met de producten van Breast Gro. Ontdek het natuurlijke voedingssupplement van Breast Gro.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Breast Gro Volumizing Cream
Breast Gro Volumizing Cream
100 ml
34% korting
Breast Gro Lifting Gel
Breast Gro Lifting Gel
100 ml
1
34% korting
Breast Gro Firming Mask
Breast Gro Firming Mask
75 ml
34% korting

Breast Gro

Stevigere en vollere borsten, zonder cosmetische ingreep bereik je met Breast Gro. Onder invloed van hormonen maakt het lichaam tijdens de puberteit klierweefsel in de borsten aan. BreastGro is er in geslaagd dit proces te imiteren. BreastGro is een natuurlijk voedingssupplement, op basis van de werkzamestoffen: hopextracten, soja-extract en granen. En het is juist het bestaande klierweefsel dat van invloed is op het resultaat van BreastGro.

Breast Gro capsules

Een dagdosering BreastGro bevat precies de juiste én meest effectieve hoeveelheid hop. BreastGro Capsules stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten. Tijdens de BreastGro capsulekuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

BreastGro stimuleert het bestaande klierweefsel in je borsten om verder te ontwikkelen, waardoor het volume van je borsten kan toenemen. Maar verwacht niet dat je met BreastGro ineens van een A naar een E-cup gaat. Het is geen wondermiddel.

Breast Gro kopen op Plein.nl

De capsules voor mooie stevige en vollere borsten van Breast Gro bestel je gemakkelijk online bij Plein. Altijd snel in huis!