Breedercelect

Breedercelect kattenbakvulling wordt gemaakt van 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. De nare geurtjes worden door de kattenbakvulling gemakkelijk ingesloten. Ontdek de kattenbakvulling online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Breedercelect 

Breedercelect maakt onderdeel uit van het bedrijf FibreCycle. FibreCycle begon oorspronkelijk als een onderneming dat papier en karton inzamelde en verwerkte voor papiermolens. Vervolgens ontwikkelde zij een technologie om oude kranten om te zetten in absorberende producten. Dit ontwikkelde ze niet alleen voor industrieelgebruik maar ook voor thuisgebruik. Zo ontstonden de kattenbakvullingen van Breedercelect. 

Breedercelect kattenbakvulling

Breedercelect kattenbakvulling wordt gemaakt van 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. Hierdoor zijn de kattenbakvullingen goed voor het milieu. Daarnaast werkt de kattenbakvulling ook optimaal. De nare geurtjes worden door de kattenbakvulling gemakkelijk ingesloten en hebben een sterk absorberend vermogen. Daarnaast is de kattenbakvulling relatief licht en erg economisch. 

De voordelen op een rijtje:

  • Sterk absorberend, geurtjes worden vast gehouden.
  • Geen uitloop, het plakt niet aan de vacht of pootjes.
  • Nagenoeg stofvrij.
  • Geen geurstoffen, geen chemicaliën.
  • Duurzaam geproduceerd en volledig biologisch afbreekbaar.
  • Economisch – langdurige werking.
  • Lichtgewicht - gemakkelijk te hanteren.
  • Direct weg te gooien in de gft container. 


Een laagje van 4cm in de kattenbak is voldoende om een week mee vooruit te kunnen, tussendoor schep je de kattenbak even schoon. Wanneer de kattenbak aan verschoning toe is mag het Breedercelect grit gewoon bij het gft afval. 

De kattenbakvulling is verkrijgbaar in de 10 liter, 20 liter en 30 liter verpakkingen en is geschikt voor elke kat.

Breedercelect aanbieding

Op zoek naar de beste Breedercelect aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste acties en scherpste aanbiedingen. Zo ook op de kattenbakvulling van Breedercelect. Ontdek nu de meest actuele aanbiedingen en bestel Breedercelect voordelig bij Plein. Altijd snel in huis. 

Breedercelect kopen

Breedercelect kopen die je eenvoudig, veilig en voordelig bij Plein, de online dierenspeciaalzaak. Wij hebben het complete assortiment van Breedercelect op voorraad. Bovendien heb je je Breedercelect bestelling altijd snel in huis. Ontdek nu de kattenbakvulling van Breedercelect die geschikt is voor elke kat en bestel direct online.

|