Brita * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Met Brita waterfilters verander je je kraanwater in heerlijk vers gefilterd water. Het assortiment bestaat uit waterfilterkannen, filterpatronen en Brita On Tap systemen.
Lees meer

Brita

Geniet van heerlijk en fris smakend kraanwater met de waterfilters van Brita. De producten van Brita zijn gemakkelijk en praktisch in gebruik waardoor je altijd heerlijk gefilterd water binnen handbereik hebt. De waterfilters van Brita reduceren smaak- en geurverstorende stoffen zoals kalk en verlengen de levensduur van je huishoudelijke apparaten. Je zult merken dat kraanwater nog nooit zo lekker heeft gesmaakt.

Brita waterfilters

Transformeer jouw kraanwater in heerlijk vers en fris water. Brita zorgt voor een geweldige smaak, voor zowel drinkwater als voor je dagelijkse kopje thee en koffie. Bovendien reduceert Bita kalkaanslag zodat je huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Brita waterfilterkan

Altijd genieten van heerlijk vers gefilterd water? Kies voor de Brita waterfilterkan. Minder kalk, warme dranken met een vollere smaak en fris smakend drinkwater. Zeer gemakkelijk te vullen, schoon te maken en te gebruiken. De flexibele oplossing om thuis te genieten van heerlijk fris gefiltered water.

Brita On Tap

Maak kennis met Brita On Tap, een filtersysteem met kraanmontage. De Brita On Tap filtert het water zodra je de kraan opendraait. Je geniet in een handomdraai van zuiverder water met het handige waterfiltersysteem. Gemakkelijk te plaatsen op de keukenkraan.

Brita kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met Brita waterfilters, waterfilterkannen, on tap systemen en de Brita Maxtra. Ontdek nu jouw favoriet en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs