Burgess

Burgess is een van de meest toonaangevende merken wat betreft goede voeding voor knaagdieren in de UK. Ontwikkeld door specialisten met veel liefde voor dieren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Burgess voeding voor konijn, cavia & chinchilla

Burgess is een familiebedrijf van dierenliefhebbers en -eigenaren met een grote passie voor huisdieren. Zij zijn een van de meest toonaangevende fabrikanten van voedsel voor huisdieren in het Verenigd Koninkrijk. Burgess is toegewijd aan het beter maken van de levens van de dieren. Dit doen zij door middel van het produceren van de juiste voeding voor huisdieren dat goed is voor hun gezondheid en bovendien ook lekker is! Dankzij de eigen dierenarts van Burgess, Dr. Suzanne Moyes, die haar nutritionele expertise gebruikt, is Burgess in staat om gelukkige en gezonde huisdieren te voeden. Burgess gebruikt alleen de natuurlijke en lokaal geproduceerde ingrediënten voor hun diervoedingsrecepten.

Daarnaast zijn zij toegewijd aan het helpen en ondersteunen van opvangcentra. En stimuleren zij de verantwoordelijkheid van huisdiereigenaren door middel van onderwijs. Dit is hun blijvende belofte - het is wie ze zijn en wat ze geloven. Kortom, Burgess produceert niet alleen goede voeding maar heeft het beste met de dieren voor.

Geen gebruik van dierproeven/testen

Wat Burgess echt bijzonder maakt is dat zij geen tests uitvoeren op dieren. Burgess is ervan overtuigd dat het niet nodig is om invasieve tests uit te voeren op dieren om diervoeding te evalueren. Ook is het niet nodig om voorkeurs- en/of smaakproeven op dieren in gevangenschap uit te oefenen. In plaats daarvan testen zij hun voeding met huisdieren (meestal de huisdieren van Burgess medewerkers) onder toezicht van de eigenaar, of door te werken met de opvangcentra en kennels die strikt zijn gecontroleerd op welzijnsstandaarden en waar al Burgess diervoeding aan de dieren wordt gegeven.

Burgess kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je en uitgebreid assortiment Burgess producten voor jouw knaagdier, waaronder caviavoer, chinchillavoer, konijnenvoer, hooi en gras voor je knaagdier en bodembedekking. Ontdek nu de favorieten van jouw huisdier en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

|