Canex

Resultaten 1 t/m 15 van 15

Canex

Canex Dynamic hondenvoeding staat voor puur natuur. Als je voor Canex Dynamic kiest, dan kies je bewust voor kwaliteit. De specialisten van Canex beschikken over een jarenlange kennis op het gebied van hondenvoer. Bovendien passen zij voortdurend de ontdekkingen op wetenschappelijk niveau toe in de producten van Canex. Met Canex krijgt jouw hond dus altijd de juiste en beste voedingsstoffen binnen om gezond en fit te blijven.

Canex hondenvoer

Bij de producten van Canex worden geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd en er worden geen synthetische conserveringsmiddelen gebruikt in het voer. Canex gaat terug naar de basis en staat voor "gezonde voeding, gezonde hond". Daarnaast zorgt Canex voeding  voor een gezonde, glanzende vacht en de juiste ontwikkeling van spieren en gewrichten. Ook ondersteunt Canex het gebit van de hond en draagt het voer bij aan een goedwerkende spijsvertering. Canex hondenvoer is er voor alle leeftijden en soorten honden. Zo heb je de Canex Adult Brocks voor de volwassen hond, de Canex Puppy Brocks voor de jonge honden en de Senior Light Brocks voor de oudere honden. En dit alles voor een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Canex kopen

Canex producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Canex brokken zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Canex? Neem dan gerust contact met ons op. Voor 22 uur besteld is de volgende dag al in huis (mits voorradig)!