Canny

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Canny Collar. De functionele halsband

The Canny Company is opgericht in 2003 en biedt sindsdien een klein assortiment hondenproducten van hoge kwaliteit aan. Deze producten zorgen ervoor dat het trainen van je hond niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig is. De producten van Canny Collar zijn allemaal ontwikkeld door deskundigen.

De halsbanden van Canny Collar zijn erg functioneel en betaalbaar. Het biedt ondersteuning wanneer je met jouw hond naar een training gaat of lekker gaat wandelen. Het corrigeren gaat door de halsband een stuk makkelijker.

Om ervoor te zorgen dat de halsband precies past en zodat je veilig en effectief met je hond kunt wandelen of trainen, is het handig om de halsband op maat te laten maken.

Canny Collar hondenhalsband online bestellen

Canny halsbanden en lijnen koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Canny Collar Halsbanden en lijnen zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Canny Collar? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

 

|