Catisfactions

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Catisfactions. De overheerlijke kattensnacks

De Catisfactions kattensnacks zijn een droom voor elke kat. De kattensnacks kunnen als tussendoortje worden gegeven of als beloning. Zo kun je het goede gedrag van je kat belonen wanneer dit nodig is.

De kattensnoepjes van Catisfactions zijn nieuw en hebben een krokante buitenkant en een heerlijke vulling van kip, zalm of kaas. Deze snacks zijn gezond en kan je geven in de voerbak van je kat. Een andere manier is om je kat de brokjes uit je hand te laten eten.

Wil je jouw kat belonen voor goed gedrag? Neem dan snel een kijkje in het assortiment en maak je kat blij met deze kattensnacks.

Catisfactions Kattensnacks online bestellen

Prins diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Prins brokken zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Prins? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|