Cavom

Cavom Compleet hondenvoer zorgt al sinds 1898 voor de heerlijkste hondenbrokken zonder kunstmatige toevoegingen. Met Cavom Compleet blijft je hond in topvorm. Koop nu Cavom Compleet voordelig bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Cavom

Cavom Compleet hondenvoer zorgt al sinds 1898 voor de heerlijkste hondenbrokken zonder kunstmatige toevoegingen. Met Cavom Compleet blijft je hond in topvorm. Koop nu Cavom Compleet voordelig bij Plein. De beste aanbieding en snel in huis. 

Cavom valt onder het familiebedrijf VDM Diervoederfabriek BV en is opgericht in 1898. Cavom hondenvoer brengt en houdt jouw hond in topconditie doordat het voer alle voedingsstoffen bevat in de juiste verhouding. Het hondenvoer bevat puur vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen. 

Cavom hondenvoer

De Cavom hondenbrokken zijn van zeer hoge kwaliteit. De hondenbrokken zijn geperst, waardoor ze licht verteerbaar zijn voor de hond. Dit zorgt weer voor een hoge calorische waarde, dit betekent dat de hoeveelheid die je nodig hebt relatief klein en dit zorgt automatisch weer voor minder ontlasting. Je hond zal meer energie krijgen, zijn conditie wordt beter en hij krijgt er een mooie, glanzende vacht voor terug. 

Cavom bevat alle essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft. Doordat de voedingsstoffen in de juiste verhouding gedoseerd zijn, is het toevoegen van vitaminen en mineralen niet nodig. Cavom hondenvoer bevordert bovendien de vruchtbaarheid van reuen en teven en zorgt voor een gezond gebit. Dit komt doordat de korrel vrij hard is en hiermee de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Heb je een jonge of juist een iets oudere hond? Dan kan je de korrel eenvoudig zachter maken met een beetje karnemelk, groentenat of water. 

Het assortiment van Cavom hondenvoer bestaat uit:

Cavom aanbieding

Op zoek naar Cavom voer? Op Plein.nl vind je scherp geprijsde artikelen, zo ook op Cavom hondenvoer.  Ontdek nu de meest recente aanbiedingen en koop voordelig en veilig online. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd.  

|