toon categorieën & filters

Chicco

Chicco ontwerpt speelgoed dat gegarandeerd zorgt voor een glimlach op het gezicht van jouw kindje. Het babyspeelgoed is educatief, veilig in gebruik en ideaal om samen met jouw kindje te ontdekken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Chicco Rollende Kat Tom
Chicco Rollende Kat Tom
(0)
Maandag in huis
25% korting
19,99 (adviesprijs) 14,99
Bekijk product: Chicco Rollende Kat Tom

Chicco

Chicco vindt spelen met je baby ontzettend belangrijk. Een kindje dat speelt, is een kindje dat groeit en zijn interesse voor de wereld toont. Spelen is belangrijk om elkaar te leren kennen. Bovendien geeft het je kleintje blijdschap en veiligheid. Je leert je baby door samen te spelenbeter kennen en hij heeft alle ruimte om zijn persoonlijkheid te ontdekken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Chicco speelgoed

Vanaf een zeer jonge leeftijd vindt je kindje het heerlijk om te spelen. Het leuke babyspeelgoed van Chicco helpt hierbij. De eerste speeltjes zijn ideaal om de wereld om zich heen te ontdekken. Door ze aan te raken en erop te bijten. Het speelgoed van Chicco is om deze redenen veilig in gebruik en ontworpen om de psychomotrische, zintuiglijke en taalontwikkeling van jouw kleintje te stimuleren.

Chicco babyspeelgoed kopen op Plein

Op zoek naar het educatieve, leuke en veilige speelgoed van Chicco? Op Plein vind je het brede assortiment babyspeelgoed voor jouw kleintje. Ontdek het ruime aanbod en bestel het nieuwe favoriete speelgoed van jouw baby direct online bij Plein. Altijd snel in huis!