Citrosan

Wanneer je een verkoudheid of griep hebt drink je de hete citroendrank van Citrosan. De verzachtende warme drank van Citrosan kan de griep- en verkoudheidsverschijnselen in korte tijd verlichten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Citrosan Hete Citroendrank
Citrosan Hete Citroendrank
15 sachets

Citrosan hete citroendrank

Door een verkoudheid of griep kun je je fysiek en mentaal uitgeput voelen. Als je niet naar buiten hoeft, kruip dan lekker onder de wol met een mok met Citrosan hete citroendrank. Of zet iemand anders aan het werk, jij voelt je tenslotte niet lekker. De verzachtende warme drank van Citrosan kan de griep- en verkoudheidsverschijnselen in korte tijd verlichten.

Kom tot rust met een beker warme, verzachtende Citrosan hete citroendrank. Door de milde, kalmerende werking voel je je warm, verkwikt en al snel weer een stuk beter. Bovendien helpt de paracetamol bij het verlichten van symptomen als een loopneus of verstopte neus, een zere keel, hoofdpijn en andere pijntjes. Naast paracetamol bevat Citrosan ook nog 50mg vitamine C ter ondersteuning van de weerstand.

Citrosan kopen op Plein.nl

Citrosan online bestellen? Bij Plein vind je het complete Citrosan assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van citrosan voel je je snel weer beter. Heb je vragen over Citrosan? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.