Clearblue

Wil je weten of je zwanger of het meest vruchtbaar bent? Clearblue ovulatietest en Clearblue zwangerschapstest geven je een nauwkeurig (99%) en duidelijk antwoord. Bestel jouw Clearblue test online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

 

Clearblue is wereldwijd het meest verkochte merk op het gebied van ovulatietesten en zwangerschapstesten. Clearblue doet al ruim 25 jaar aan innovatie. En met succes want 20 miljoen vrouwen kiezen elk jaar voor Clearblue testen.

Clearblue geeft jou nauwkeurig en duidelijk antwoord op de meest belangrijke momenten in jouw leven. Of je nu graag een kind wilt verwekken of denkt dat je zwanger bent, Clearblue geeft jou het antwoord. Clearblue is al ruim een kwart eeuw het antwoord op al je vragen rondom je vruchtbare leven.

Clearblue ovulatietest

Wil je graag zwanger worden? Dan biedt de Clearblue ovulatietest uitkomst. De Clearblue ovulatietest vertelt je precies wanneer je het meest vruchtbaar bent en dus de meeste kans hebt om natuurlijk zwanger te raken.

Je maandelijkse vruchtbaarheid wordt bepaald door natuurlijke hormonen. Als vrouw zijnde ben je vaak maar enkele dagen in je cyclus vruchtbaar. Om te bepalen wanneer je op je vruchtbaarst bent, is het belangrijk om de piek in de belangrijkste vruchtbaarheidshormonen (LH en oestrogeen) te meten. Clearblue ovulatietest is 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename die zich 24-36 uur voor de ovulatie voordoet.

Clearblue biedt twee verschillende ovulatietesten die jou helpen je meest vruchtbare dagen te bepalen:

Beide ovulatietesten zijn digitaal waardoor het resultaat gemakkelijk is af te lezen en je geen onduidelijkheid hebt over de interpretatie van streepjes.

Clearblue zwangerschapstest

Vermoed je dat je zwanger bent? De Clearblue zwangerschapstest geeft je antwoord. Clearblue is meer dan 99% nauwkeurig, eenvoudig en duidelijk af te lezen en zeer gemakkelijk in gebruik.

Hoe werkt Clearblue zwangerschapstest? Alle thuistesten detecteren het zwangerschapshormoon hCG in de urine. Dit hormoon stijgt snel in de eerste fase van de zwangerschap en verdubbelt ongeveer om de 24 uur. Clearblue zwangerschapstesten detecteren erg kleine hoeveelheden hCG en zijn hierdoor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.

Clearblue heeft twee zwangerschapstesten in het assortiment:

  • Clearblue Digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig als een echo kan vertellen hoeveel weken je zwanger bent. De test is meer dan 99% nauwkeurig, geeft duidelijk resultaat en je kunt de test tot vier dagen eerder gebruiken. Bovendien geeft de test binnen drie minuten een antwoord.
  • Clearblue Plus zwangerschapstest is gemakkelijk in gebruik en ruim 99% nauwkeurig. Het resultaat is gemakkelijk af lezen dankzij het grote display en het duidelijke plus/min resultaat en binnen drie minuten weet of je zwanger bent. Ook deze test kan je tot vier dagen vroeger gebruiken.

Clearblue Plus en Digital zwangerschapstest als ‘Beste uit de Test!‘

De Plus en Digital zwangerschapstesten van Clearblue zijn uitgeroepen tot “Beste uit de test” door de Consumentenbond! Met een cijfer van een 8,5 lieten ze alle andere testen achter zich . De test van de Consumentenbond beoordeelde de zwangerschapstests op basis van lab resultaat, gebruiksgemak, prijs, volledigheid van de verpakking en volledigheid van de bijsluiter. De Clearblue Digital zwangerschapstest heeft zelfs een 10 gescoord op gebruiksgemak!

Clearblue pakket voor zwangerschapsplanning

Wil je graag zwanger worden? Clearblue heeft een speciaal pakket samengesteld bestaande uit zeven ovulatietesten inclusief één gratis zwangerschapstest. Met Clearblue zwangerschapsplanning vergroot je je kansen op een natuurlijke zwangerschap. De ovulatietesten in dit pakket meten je twee meest vruchtbare dagen (99% nauwkeurig) en de zwangerschapstest vertelt je of je zwanger bent of niet (99% nauwkeurig).

Clearblue kopen

Clearblue ovulatietest of zwangerschapstest kopen? Een ovulatie- of zwangerschapstest koop je vaak liever online. Bij Plein vind je alle Clearblue testen overzichtelijk op een rij waardoor bestellen zeer eenvoudig is. Je bestelling wordt bovendien snel verzonden (op werkdagen besteld, is de volgende dag al in huis) en discreet verpakt (geen buren die weten dat je een Clearblue test hebt besteld). Wil je meer informatie over Clearblue en haar testen? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist. Zij helpt je graag verder.   

|