Colgate

Ontdek de mondverzorgingsproducten van Colgate. Van tandpasta en mondwater tot tandenborstels. Colgate heeft alles in het assortiment om jouw gebit langer mooi en gezond te houden. Ontdek het complete Colgate assortiment bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 25

Colgate tandpasta

Elk gebit is anders en heeft een andere verzorging nodig. Colgate heeft een oplossing voor elk gebit. Colgate heeft diverse tandpasta's in het assortiment om jouw gebit schoon, mooi en gezond te houden:

Colgate Total

Colgate Total tandpasta zorgt voor 12 uur bescherming tegen bacteriën en de meest voorkomende mondgezondheidsproblemen.

Colgate Caries Protection

De unieke formule van Colgate Caries Protection met fluoride en vloeibare calcium helpt gaatjes te voorkomen. Voor sterke tanden en een frisse adem.

Colgate Max Fresh

De verfrissende kristallen in de Colgate Max Fresh zorgen voor een nieuwe dimensie van frisheid. Voor een frisse adem.

Colgate Whitening

De whitening tandpasta’s van Colgate zorgen op een veilige en effectievere manier voor wittere tanden. Kies de juiste variant die bij je past:

  • Sensation White. De formule helpt beschermen tegen zuuraanvallen en plak geeft u witte, sterke en gezonde tanden
  • Max White One verwijdert zacht vlekken en voorkomt de ophoping van tandsteen om je te helpen in 1 week je tanden een tint witter te krijgen.
  • Max White Optic reflecteert licht wat zorgt voor optische witmakers, voor direct wittere tanden.
  • Max White & Protect polijst, herstelt en beschermt met 3 actieve mineralen.
  • Max White Expert White met witmakend ingrediënt gebruikt door tandartsen, voor wittere tanden in 5 dagen.

Colgate Natural

Colgate Natural Extract tandpasta's bestaan uit natuurlijke ingredienten geinspireerd door recepten uit de traditionele Aziatische geneeskunde.

Colgate Tandenborstels

Door gebruik van Colgate tandpasta in combinatie met de Colgate tandenborstel houd je je tanden optimaal schoon. De handtandenborstels van Colgate zijn voorzien van een kleine kop. Het voordeel hiervan is dat je met een kleine kop gemakkelijker de achterste kiezen en andere moeilijkere plekken in je mond bereikt.  

Goed om te weten: Je vervangt je tandenborstel wanneer deze tekenen van slijtage begint te vertonen, maar je vervangt je tandenborstel na uiterlijk drie maanden. Hiernaast is het ook belangrijk dat je een nieuwe tandenborstel neemt na een verkoudheid of griep, omdat de borstelharen soms bacteriën bevatten waardoor de infectie kan terugkeren.

Colgate mondwater

Colgate MaxWhite One mondspoeling bevat een geavanceerd vlek preventie systeem dat een beschermend laagje rondom je tanden creëert. Het mondwater helpt vlekken te voorkomen en houd je tanden langer wit. Je gebruikt het mondwater tweemaal per dag na het poetsen voor een gezondere, frissere mond.

Colgate kopen op Plein.nl

Colgate helpt om jouw mond & gebit gezond en mooi te houden. Op Plein.nl vind je het complete assortiment tandpasta's, tandenborstels en mondwater. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online op Plein.nl. Altijd snel in huis en netjes en eenvoudig bij je thuisbezorgd. 

|