Compeed

Voor voetverzorging biedt Compeed de juiste producten aan, zoals tegen blaren, likdoorns en meer! Daarnaast heeft Compeed producten in het assortiment die helpen als je last hebt van een koortslip.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

compeed-logo

Compeed

Compeed heeft de nummer 1 blarenpleister. Verzacht onmiddelijk de pijn, beschermt tegen wrijving en blijft meerdere dagen goed zitten. Naast de bekende en populaire blarenpleisters heeft Compeed ook producten voor de verzorging van eelt en likdoorns. Ontdek ook Compeed koortsblaasjes-patch. Ideaal als je last hebt van een koortslip. De patch is nauwelijks zichtbaar en beschermt tegen besmetting vanuit de wond. Extra fijn: je kunt gewoon make-up blijven gebruiken. 

Compeed blarenpleisters

Last van blaren? Compeed blarenpleisters bevorderen het herstel en verlichten de pijn en druk onmiddelijk. De blarenpleisters beschermen tegen wrijving en blijven de hele dag goed zitten. Extra fijn: Compeed blarenpleisters werken als een tweede huid en ondersteunen de van nature vochtige zone rond de wond. Doorzicht en discreet en werkt water-, vuil- en bacterieafstotend.

Compeed likdoornpleisters

Last van een likdoorn? Gebruik Compeed likdoornpleisters. Effectief en snel tegen likdoorns. Likdoorns zijn een verdikking van de operhuid en ontstaan door druk en meestal op plekken waar de tenen of de voetbotjes iets uitsteken. Compeed likdoornpleisters verminderen onmiddelijk de pijn en de druk en bescherming tegen wrijving. Natuurlijk en zacht voor een snelle verwijdering van likdoorns. 

Compeed lipblaasjes bij een koortslip

De patches tegen lipblaasjes van Compeed houden circa 12 uur lang. Het werkt eenvoudig: gewoon de patch op het blaasje plakken, eventueel make-up erover aanbrengen en zonder zorgen de dag doorbrengen. Doordat de blaasjes van bijvoorbeeld een koortslip worden afgedekt wordt het risico op verdere besmetting verminderd en dit is vooral van belang indien je met baby’s en kleine kinderen in contact komt of een medische beroepen uitoefend. Elke patch is afzonderlijk verpakt. Het stoot vuil, bacteriën en water af. De Compeed Patch Invisible tegen lipblaasjes camoufleert het blaasje meteen en bevordert de genezing van de lipblaasjes herstellen. Snel en discreet.

Compeed kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Compeed. Van de blarenpleisters en likdoornpleisters tot de Compeed lipblaasjes. Ontdek nu het uitgebreide aanbod en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

|