Compeed

Voor voetverzorging biedt Compeed de juiste producten aan, zoals tegen blaren, likdoorns en meer! Ontdek het assortiment van Compeed bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Compeed voetverzorging

Compeed is het merk op het gebied van voetverzorging. Compeed biedt producten tegen blaren, likdoorns en meer, De compeed blarenpleisters stoppen de pijn en start het herstel. Omdat de pasvorm beslissend is voor een optimaal kleefvermogen biedt Compeed je verschillende pleisters voor de meest gebruikelijke plaatsen. De Compeed Pleisters zijn ideaal voor de bescherming van de voet. Zoek de pleister die het best aan je behoeften voldoet en bestel deze eenvoudig online.

Compeed Pleisters

In Compeed Pleisters wordt de kennis van het moderne wondherstel toegepast. Compeed Pleisters maken gebruik van het proces van vochtig wondherstel. Compeed biedt snel herstel. De pleisters beschermen de wond tegen bacteriën, vuil en water, zonder in de wond te kleven. Dit biedt een pretig gevoel tijdens het dragen en na het verwijderen.Compeed Pleisters bevorderen vochtig wondherstel en leggen zich als een tweede huid op de wond.

Lipblaasjes bij een koortslip

De patches tegen lipblaasjes van Compeed houden circa 12 uur lang. Het werkt eenvoudig: gewoon de patch op het blaasje plakken, eventueel make-up erover aanbrengen en zonder zorgen de dag doorbrengen. Doordat de blaasjes van bijvoorbeeld een koortslip worden afgedekt wordt het risico op verdere besmetting verminderd en dit is vooral van belang indien je met baby’s en kleine kinderen in contact komt of een medische beroepen uitoefend. Elke patch is afzonderlijk verpakt. Het stoot vuil, bacteriën en water af. De Compeed Patch Invisible tegen lipblaasjes camoufleert het blaasje meteen en bevordert de genezing van de lipblaasjes herstellen. Snel en discreet.

 

|