Das

Das is een merk dat gespecialiseerd is in kunstenaarsbenodigdheden, met name in het maken van klei en andere materialen voor beeldhouwen en modelleren. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder klei, gips, papier-maché, boetseergereedschap e
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Das Klei 1 Kilo Wit
Das Klei 1 Kilo Wit
0
Morgen in huis
Das Klei 1 Kilo Terracotta
Das Klei 1 Kilo Terracotta
0
Morgen in huis

Das

Das is een merk dat gespecialiseerd is in kunstenaarsbenodigdheden, met name in het maken van klei en andere materialen voor beeldhouwen en modelleren. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder klei, gips, papier-maché, boetseergereedschap en accessoires. Een van de belangrijkste voordelen van Das-producten is de hoge kwaliteit van de materialen. De klei is bijvoorbeeld zacht en gemakkelijk te bewerken, terwijl het gips snel droogt en een gladde afwerking biedt. Bovendien zijn de producten van Das betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar bij kunst- en hobbywinkels. Een ander voordeel van Das is de veelzijdigheid van de producten. De klei kan worden gebruikt voor verschillende projecten, van kleine beeldjes tot grote sculpturen, terwijl het gips kan worden gebruikt voor het maken van afgietsels en reliëfs. Het boetseergereedschap en de accessoires maken het gemakkelijk om details en texturen aan te brengen. Kortom, Das is een betrouwbaar merk voor kunstenaars en hobbyisten die op zoek zijn naar hoogwaardige en veelzijdige materialen voor beeldhouwen en modelleren.

Das kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Das? Bij Plein vind je altijd de beste Das acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Das voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.