Davitamon * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 144

Davitamon Elke Dag
1+2 gratis
Davitamon Elke Dag
60 tabletten
Morgen in huis
Davitamon Vitamine D Druppels 100% Natuurlijk
Davitamon Vitamine D Druppels 100% Natuurlijk
25 ml
Morgen in huis 12% korting
Davitamon Junior 3+ Kauwvitamines Framboos
Davitamon Junior 3+ Kauwvitamines Framboos
120 kauwtabletten
2
Morgen in huis 21% korting
Davitamon Melatonine 5 mg
Davitamon Melatonine 5 mg
30 tabletten
Morgen in huis
Davitamon Vitamine D 50+
Davitamon Vitamine D 50+
250 tabletten
1
Morgen in huis 22% korting
Davitamon Foliumzuur
Davitamon Foliumzuur
84 smelttabletten
Morgen in huis 17% korting
2x Davitamon Actifit 50+ Omega-3 Visolie
2x Davitamon Actifit 50+ Omega-3 Visolie
30 capsules
Morgen in huis 73% korting
Davitamon Compleet Weerstand
Davitamon Compleet Weerstand
400 stuks
3
Morgen in huis 23% korting
Davitamon Compleet Mama Omega-3 Visolie
Davitamon Compleet Mama Omega-3 Visolie
60 capsules
3
Morgen in huis 19% korting
Davitamon Vitamine D Olie
Davitamon Vitamine D Olie
25 ml
1
Morgen in huis 11% korting
Davitamon Vitamine K Olie
Davitamon Vitamine K Olie
10 ml
Morgen in huis 8% korting
Davitamon Multi Boost 12+ Aardbei
Davitamon Multi Boost 12+ Aardbei
60 kauwtabletten
1
Morgen in huis 21% korting
Davitamon Vitamine D Volwassenen
Davitamon Vitamine D Volwassenen
150 smelttabletten
1
Morgen in huis 21% korting
Davitamon Cranberry
Davitamon Cranberry
30 capsules
Morgen in huis 16% korting
2x Davitamon Compleet Weerstand
2x Davitamon Compleet Weerstand
100 stuks
3
Morgen in huis 14% korting
2x Davitamon Multi Boost 12+ Aardbei
2x Davitamon Multi Boost 12+ Aardbei
60 kauwtabletten
1
Morgen in huis 24% korting
2x Davitamon Calcium Vitamine D3 Pepermunt
2x Davitamon Calcium Vitamine D3 Pepermunt
60 kauwtabletten
1
Morgen in huis 25% korting
2x Davitamon Vitamine D Druppels 100% Natuurlijk
2x Davitamon Vitamine D Druppels 100% Natuurlijk
25 ml
Morgen in huis 15% korting
2x Davitamon Compleet Mama Omega-3 Visolie
2x Davitamon Compleet Mama Omega-3 Visolie
60 capsules
3
Morgen in huis 22% korting
Davitamon Actifit 50+ Omega-3 Visolie
aanbieding
Davitamon Actifit 50+ Omega-3 Visolie
30 capsules
Morgen in huis 72% korting
davitamon-logo

Davitamon

Davitamon is sinds 1928 de specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk heeft voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, volledig samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis. 

Davitamon vitamines

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen:

Davitamon Mama

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een gezonde voeding voor, tijdens en na de zwangerschap geeft je baby de beste start. Omdat elke fase van de zwangerschap weer anders is, heeft Davitamon voor elke fase een specifiek product. Heb je een kinderwens? Dan is het belangrijk om alvast te beginnen met het slikken van foliumzuur. Foliumzuur is betrokken bij de vorming van de placenta en het celdelingsproces. Blijf foliumzuur sikken tot de tiende week van je zwangerschap.

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. 

En ook voor na de zwangerschap biedt Davitamon de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd in de vorm van Davitamon Mama Fit. Een multivitamine die je helpt om aan te sterken na de bevalling en ondersteuning biedt bij deze nieuwe periode in je leven. 

Davitamon Baby & Kind

Baby´s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. In de eerste maanden krijgen baby's alleen borstvoeding of flesvoeding. Hierin zit alles wat ze nodig hebben. Het is ook belangrijk dat je kindje extra vitamine D krijgt: dagelijks 10 microgram tot de leeftijd van vier jaar. Geef je borstvoeding of krijg je kindje minder dan 500ml flesvoeding? Dan is het belangrijk om naast vitamine D ook extra vitamine K (150 microgram) te geven in de eerste drie maanden na de geboorte.

Davitamon Junior

In de periode van kind tot jongvolwassene maken kinderen een enorme groei door. Niet alleen in de lengte, maar ook op social-emotioneel vlak. Ook, of juist, in deze fase van hun leven is gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen erg belangrijk. Voor de groei, weerstand en energie en het behoud van sterke botten en tanden. Davitamon helpt hierbij in de vorm van Davitamon Junior.

Vitamines voor volwassenen

Volwassenen zijn vaak druk met werk, kinderen, sporten en hebben een druk sociaal leven. Ondanks deze drukte is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Want met een gezonde leefstijl doe je je lichaam een groot plezier. Gezond eten en veel bewegen zorgt ervoor dat je je fit voelt en vol energie. Lukt het je niet altijd om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen of kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Davitamon helpt je met vitamines en mineralen.

Daarnaast heeft Davitamon ook vitamines speciaal voor vrouwen. Vrouwen hebben namelijk een andere vitaminebehoefte. Tussen de 20 en 50 jaar hebben vrouwen bijvoorbeeld meer ijzer nodig en ook tijdens de menstruatie, tijdens en na de zwangerschap en in de overgang verandert je vitaminebehoefte. Tenslotte hebben vrouwen een hogere behoefte aan vitamine D. Daarom is het advies om vanaf 50 jaar extra vitamine D te slikken. Bij mannen is dit vanaf 70 jaar.

Davitamon 50+

Naarmate je ouder wordt, veranderen de behoeften van je lichaam. Na je vijftigste verjaardag gaat de stofwisseling namelijk op een lager pitje draaien, waardoor je minder energie uit voeding nodig hebt. Desondanks blijft de behoefte aan vitaminen en mineralen wel even hoog. Daarom heeft Davitamon speciaal de 50+ producten. Deze producten voorzien in de behoefte aan vitaminen en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. De vitamines bevatten bovendien extra calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten en tanden. 

Doseringsadvies

De behoefte aan vitamines verschilt per persoon. Dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van je leeftijd of je levensfase. Denk bijvoorbeeld aan baby’s, zwangeren of ouderen. Om deze redenen biedt Davitamon aan alle leeftijdsgroepen verschillende producten. Zo is er voor iedereen een persoonlijk afgestemd product. Op elke Davitamon productverpakking staat een tabel met de hoeveelheden van vitamines die in het product zitten, afgestemd op de specifieke behoefte.

ADH en RI

Deze tabel die je op elke Davitamon productverpakking terugvindt bestaat uit: ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) en RI (Referentie Inname). De afkortingen betekenen hetzelfde en geven aan hoeveel vitamines & mineralen je op een dag nodig hebt, afgestemd op een specifieke behoefte. Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en het functioneren van je lichaam. Zorg je ervoor dat je elke dag de ADH/RI inneemt, dan weet je zeker dat je voldoende binnenkrijgt!

Davitamon kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling van vitamines en mineralen op je dagelijkse voeding? Het complete assortiment van Davitamon koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Van vitaminen voor de allerkleinsten tot 50-plussers. Je bestelling wordt bovendien snel verzonden zodat je meestal de volgende dag al de vitaminen en mineralen in huis hebt.

Heb je vragen over het gebruik van Davitamon? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs