Davitamon

Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 62

Davitamon PNG

Davitamon is sinds 1928 de specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk heeft voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, volledig samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding. Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis. 

Davitamon producten

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen:

Davitamon vitaminen voor zwangerschap

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een gezonde voeding voor, tijdens en na de zwangerschap geeft je baby de beste start. Omdat elke fase van de zwangerschap weer anders is, heeft Davitamon voor elke fase een specifiek product. Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. En ook voor na de zwangerschap biedt Davitamon de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd. 

Davitamon vitaminen voor kinderen

Baby & Kind

Baby´s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. Zo helpt vitamine D om de botten sterker te maken waardoor ze sneller kunnen groeien. Vitamine C bevordert de weerstand waardoor baby´s zonder problemen op kunnen groeien. Verder zijn er nog tal van andere vitaminen die van belang zijn om de weerstand en groei te bevorderen. Davitamon geeft een welkome aanvulling in de voeding, waardoor iedereen gezond en fit kan opgroeien.

Ook bij jonge kinderen is een gevarieerde en gezonde voeding erg belangrijk. Kinderen spelen veel en gebruiken dus ook veel energie. Davitamon heeft voor jonge kinderen de beste aanvulling op de voeding. Deze mineralen en vitamines helpen je kind om gezond door te groeien.

Davitamon vitamenen voor jongeren

Vitamines voor jongeren

Kinderen worden ouder en komen vanzelf in de puberteit. Hier hebben tieners vaak behoefte aan een gezonde basis en warme thuishaven. Toch heeft een gezonde voeding niet altijd prioriteit. Daarom heeft Davitamon ook voor jongeren/tieners de beste aanvulling op de voeding. Zo zorgt Davitamon voor een gezonde basis van vitaminen en mineralen die tieners elke dag nodig hebben. De vitamines zorgen voor extra concentratie en weerstand. Daarnaast helpen ze om je huid gezond te houden.

Davitamon vitaminen voor volwassenen

Vitamines voor volwassenen

Volwassenen zijn vaak druk in de weer met werk, kinderen en veel andere dingen. Daarom is het belangrijk om je lichaam tijdens deze periode ook goed te verzorgen. Zo kun je gezond en fit blijven. Davitamon voorziet je lichaam van verschillende mineralen en vitamines, waardoor je fitter blijft. Ook krijg je meer energie, waardoor je minder stress hebt. Gezond eten en volop bewegen helpt dus om je lichaam gezond en fris te houden.

Davitamon vitaminen voor 50+

50-plussers

Naarmate je ouder wordt, veranderen de behoeften van je lichaam natuurlijk ook. Na je vijftigste verjaardag gaat de stofwisseling namelijk op een lager pitje draaien, waardoor je minder energie uit voeding nodig hebt. Desondanks blijft de behoefte aan vitaminen en mineralen wel even hoog. Daarom heeft Davitamon speciaal de 50+ producten. Deze producten voorzien in de behoefte aan vitaminen en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. 

 

Davitamon aanbieding

Op zoek naar de beste Davitamon aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de scherpste acties en beste aanbiedingen. Zo ook de beste aanbieding van Davitamon producten. De beste vitaminen en mineralen bestel je voordelig online bij Plein. Ontdek nu alle Davitamon aanbiedingen en bestel nu.

Davitamon eenvoudig online bestellen

Davitamon online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Davitamon producten. Van vitaminen voor baby's tot 50-plussers. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste vitaminen en mineralen. Bestel jouw Davitamon favorieten nu online. 

|