Decleor

De huidverzorgingsproducten van Decléor zijn gebaseerd op aromatherapie. De ingediënten dringen tot zeer diep door in de huid. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en zijn dierproefvrij.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Decleor Rose D'Orient Serum
Decleor Rose D'Orient Serum
15 ml

Decléor

Decléor is sinds 1974 actief met het maken van huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis. In de laboratoria van Decléor werken zij steeds aan de kennis en ontwikkeling van essentiële oliën voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. De producten van Decléor zijn gebaseerd op aromatherapie en bevatten etherische oliën.

Decléor huidverzorgingsproducten

Decléor maakt gebruik van essentiële oliën, welke goed zijn voor de zuivering van de huid. Alle gebruikte oliën zijn uitvoerig getest om zuiverheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Daarbij garandeerd Decléor ook dat zij zo veel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruiken, zo zijn alle sterproducten 'aromessence olie serums' van 100% natuurlijke oorsprong.

De producten zijn ontworpen door een professioneel team van aromatherapeuten en schoonheidsspecialisten om zo efficiënt mogelijk te werken. Door gebruik te maken van toxicologen, die elke stap van het productieproces checken, zorgt Decléor voor een verminderd risico op allergieën.

Aromessence Rose Night Balsem

De Decléor Rose Night Balsem is Decléor's 100% natuurlijke product voor gebruik in de nacht. Met essentiële oliën van rozemarijn om de onzuivere huid weer in balans te brengen. Deze nachtcrème voor de gecombineerde tot vette huid helpt imperfecties zoals overtollig talg, zichtbare poriën en het verschijnen van puistjes te verminderen. De huid voelt zacht en comfortabel aan na gebruik van deze nachtcréme.

Decléor Day Créme

De dagcréme van Decléor is een rijke en intens hydraterende créme die speciaal is voor de vochtarme en droge huid op basis van 98% natuurlijke ingrediënten. Ook is deze créme geschikt voor de doffe huid.

Decléor Baume Nuit Magnolia

Deze créme heeft een zeer lichte textuur en versmelt direct met de huid. Het draagcomfort is daardoor zeer hoog en plakt niet op de huid. De créme is ontwikkeld vor de rijpere huid en is het geschikte product van Decléor voor anti-aging. De créme is gemaakt op basis van Mango- en Karitéboter, deze boters hebben bijzondere anti-aging eigenschappen. Het resultaat is een vollere en strakke huid met een frisse en jeugdige uitstraling.

Decléor kopen op Plein

Op Plein vind je de heerlijke en verzorgende huidverzorgingsproducten van Decléor. De producten van Decléor zijn kwalitatief sterk en bevatten essentiële oliën voor een mooie en stralende huid. Ontdek nu jouw favorieten en bestel Decléor eenvoudig en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!