Dermiel

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Dermiel

Dermiel biedt diverse verzorgende en verzachtende middelen voor je huisdier. De producten van Dermiel zijn van AST Farma, een veterinair farmaceutisch bedrijf waarbij de registratie en verkoop van diergeneesmiddelen centraal staat. Al meer dan 15 jaar staat AST Farma voor kwaliteit van het hoogste niveau. Dermiel producten zijn hierdoor uiterst geschikt voor jouw favoriete huisdier.

Dermiel wondzalf en meer producten

Het populairste product binnen Dermiel is de Dermiel wondzalf. Deze honingzalf beschermt en verzacht de wond en zorgt voor een spoedig herstel. Naast de wondzalf heeft Dermiel ook een huidspray en wondpads in het assortiment die helpen om de wond van je huisdier snel te genezen. Tenslotte zijn er de Dermiel oordruppels die specifiek ontwikkeld zijn voor de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de gehoorgang bij je huisdier.

Dermiel producten online kopen

De producten van Dermiel voor je huisdier koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein, jouw dierenwinkel online. De Dermiel producten zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Dermiel of AST Farma? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ilse via klantenservice@plein.nl, zij helpt je graag verder.

|