Divine

Divine biedt een hygiënisch en duurzame alternatief voor maandverband en tampons. De menstruatiecups zijn gemaakt van siliconen, gemakkelijk in gebruik en gaan jarenlang mee.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Divine Ladypad  Wit maat S
Divine Ladypad Wit maat S
(0)
Morgen in huis
21% korting
12,29 (adviesprijs) 9,74
Bekijk product: Divine Ladypad Wit maat S

Divine

Het merk Divine staat voor gezondheid, hygiëne en vrijheid. Divine biedt de juiste bescherming tijdens je menstruatie in de vorm van menstruatiecups en herbruikbaar maandverband. De menstruatiecups zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en dermatologisch getest. Ze bieden tot wel 10 uur veilige en onzichtbare bescherming. Geschikt voor alle vrouwen. Bovendien zeer duurzaam doordat de menstruatiecups tot wel 10 jaar kunnen worden gebruikt. 

Menstruatiecup

De menstruatiecup is het alternatief voor tampons. Veilig, comfortabel, gezond en goed voor het milieu. Een menstruatiecup is een cupje gemaakt van medisch siliconen die je tijdens je menstruatie in je vagina draagt. Net als een tampon. Het verschil is dat een menstruatiecup het bloed opvangt in plaats van absorbeert. Het voordeel hiervan is dat het je vaginale flora niet beïnvloedt. 

Een menstruatiecup is heel gemakkelijk in gebruik. Je brengt de menstruatiecup in en je verschoont 'm ongeveer 2-5 keer per dag, afhankelijk van de hevigheid van de menstruatie. Je spoelt de cup eenvoudig om met water of een speciale wash. Daarna is 'ie weer klaar voor gebruik. Bovendien kan je de cup tot 12 uur achter elkaar laten zitten. Handig dus voor 's nachts of als je veel onderweg bent. De menstruatiecup kan je ook gebruiken tijdens het sporten, zwemmen en zelfs in de sauna.

Voordelen van de menstruatiecup van Divine

  • Geschikt voor alle vrouwen
  • Makkelijk aan te brengen
  • Tot 12 uur veilige en onzichtbare menstruatiebescherming
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Gezond en ecologisch alternatief voor tampons en maandverbanden
  • De menstruatiecup gaat tot 10 jaar mee
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren en in de maten S en L
  • Zeer zachte medicinale siliconen

Herbruikbaar maandverband

Gebruik je liever maandverband tijdens je menstruatie maar ben je op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijk alternatief? Maak kennis met herbruikbare maandverband van Divine. De Divinepad is gemaakt zonder pathogens en bateriën. Elke pad kan tot wel 10 jaar lang gebruikt worden. Het maandverband is na gebruik gemakkelijk te reinigen.

Plaszak

De plaszak van Divine Ladybag is een handige urinoir voor onderweg. Knoeien is bijna onmogelijk door de grote stevige rand die perfect is afgestemd op de vrouwelijke vorm. Bij de Ladybag zitten ook verfrissingsdoekjes voor extra hygiëne.

Divine kopen op Plein

Op Plein vind je de menstruatiecups, het herbruikbare maandverband en de plaszakken van Divine. Ontdek nu jouw favorieten en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!