Dixan

Dixan is een merk dat gespecialiseerd is in wasmiddelen en wasverzachters. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder vloeibare wasmiddelen, waspoeders, capsules en wasverzachters.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Dixan Waspoeder Lavendel
Dixan Waspoeder Lavendel
3,48 kg
(0)
Morgen in huis
21% korting
20,99 (adviesprijs) 16,58
Bekijk product: Dixan Waspoeder Lavendel
Dixan Professional Waspoeder Witte & Gekleurde Was 6,5 kg
Dixan Professional Waspoeder Witte & Gekleurde Was 6,5 kg
100 wasbeurten
(0)
Morgen in huis
11% korting
39,99 (adviesprijs) 35,60
Bekijk product: Dixan Professional Waspoeder Witte & Gekleurde Was 6,5 kg
Dixan Wasmiddelcapsules Discs Fresh Lavender
Dixan Wasmiddelcapsules Discs Fresh Lavender
16 stuks
(0)
Morgen in huis
5% korting
9,99 (adviesprijs) 9,48
Bekijk product: Dixan Wasmiddelcapsules Discs Fresh Lavender

Dixan

Dixan is een merk dat gespecialiseerd is in wasmiddelen en wasverzachters. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder vloeibare wasmiddelen, waspoeders, capsules en wasverzachters. Het merk staat bekend om zijn krachtige formules die zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen verwijderen en tegelijkertijd de kleuren van de kleding behouden. Een van de belangrijkste voordelen van Dixan is de effectiviteit van de producten. Dixan wasmiddelen zijn ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals gras, bloed, olie en wijn. Bovendien zijn de producten van Dixan geschikt voor alle soorten stoffen, waaronder katoen, wol en synthetische stoffen. Een ander voordeel van Dixan is de geur van de wasmiddelen en wasverzachters. Dixan biedt een breed scala aan geuren, waaronder frisse en bloemige geuren, die de kleding een langdurige frisheid geven. Tot slot is Dixan een merk dat zich richt op duurzaamheid. De producten van Dixan zijn ontworpen om de impact op het milieu te verminderen en zijn daarom biologisch afbreekbaar. Bovendien gebruikt Dixan minder verpakkingsmateriaal om de impact op het milieu verder te verminderen. Al met al is Dixan een merk dat zich richt op effectiviteit, geur en duurzaamheid. Deze voordelen maken Dixan een aantrekkelijke keuze voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een krachtig wasmiddel dat zowel de kleding schoonmaakt als de impact op het milieu vermindert.

Dixan kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Dixan? Bij Plein vind je altijd de beste Dixan acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Dixan voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.