Dog Chow

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Dog Chow

Dog Chow houdt rekening met het feit dat een hond zijn natuurlijk instincten volgt. Het voer van Dog Chow zit boordevol vlees waardoor je hond extra veel energie heeft. Het Dog Chow hondenvoer is van de allerhoogste kwaliteit en bevat de juiste balans van eiwitten, vetten, granen en vitaminen om het uithoudingsvermogen en energieleven van je hond op peil te houden. De speciale brokken van Dog Chow zorgen er bovendien voor dat je hond langer op de brokken kauwt. Tegelijkertijd wordt de mond verzorgt en verbeteren de brokken dankzij de toevoeging van chicorée (een product dat rijk is aan vezels) de spijsvertering van je hond.

Dog Chow hondenvoer

Het Dog Chow assortiment is geschikt voor elke fase van het hondenleven, waardoor puppy’s al met Dog Chow kunnen beginnen. Er is wel een speciale variant voor de oudere honden, de zogeheten senior lijn. Natuurlijk is het voer ook nog verkrijgbaar in verschillende smaken zodat je hond voldoende afwisseling heeft. Ook kan het voer besteld worden in verschillende maten in zakken van 2,5kg of 14kg.

Dog Chow Senior

Dog Chow heeft aan elke hond gedacht dus ook aan de oudere honden. Hoewel de oudere hond doorgaans minder actief is, betekent dit niet dat je hond niet meer op avontuur wilt. Doormiddel van de Dog Chow Senior lijn krijgt jouw oudere hond alle benodigde voedingsstoffen binnen, blijven zijn gewrichten soepel en wordt zijn immuunsysteem beschermt.

Dog Chow Adult

De Dog Chow Adult lijn is speciaal voor volwassen honden, maar ook puppy’s kunnen genieten van de heerlijke hondenbrokken van Dog Chow Adult. Het hondenvoer zit boordevol vlees en bevat alle vitamines en mineralen die jouw hond nodig heeft om zich goed te voelen. De Dog Show Adult lijn is verkrijgbaar in diverse smaken.

Dog Chow aanbieding

Dog Chow producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Het Dog Chow hondenvoer is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Dog Chow? Neem dan gerust contact met ons op via info@klantenservice.nl