Dog Comets

Dog Comets hondenspeelgoed zorgt voor urenlang speelplezier voor jouw trouwe viervoeter. Uitgevoerd in vrolijke kleuren en van de allerhoogste kwaliteit.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Dog Comets Ball Swift Tuttle Oranje ø 6 cm
Dog Comets Ball Swift Tuttle Oranje ø 6 cm
(1)
Morgen in huis
14% korting
7,95 (adviesprijs) 6,85
Bekijk product: Dog Comets Ball Swift Tuttle Oranje ø 6 cm
Dog Comets Ball Stardust Roze ø 6 cm
Dog Comets Ball Stardust Roze ø 6 cm
(0)
Morgen in huis
15% korting
7,90 (adviesprijs) 6,71
Bekijk product: Dog Comets Ball Stardust Roze ø 6 cm

Dog Comets

Dog Comets heeft hondenspeelgoed waar jouw hond urenlang plezier van zal hebben. Het hondenspeelgoed van Dog Comets komt in vrolijke kleuren en is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

Dog Comets ball

Dog Comets heeft verschillende ballen waarmee je je hond kan vermaken. Zo is er de Dog Comets Ball Stardust die ideaal is om mee te apporteren. Door de duurzaamheid van de bal is hij lang te gebruiken. De natuurlijk rubberen bal blijft drijven en is gemakkelijk schoon te maken. Ten slotte masseert hij het tandvlees en houdt hij de tanden van jouw hond schoon. Bekijk ook de andere ballen in het assortiment van Dog Comets op Plein.

Dog Comets Star Shooter

Het unieke ontwerp van de Dog Comets Star Shooter zorgt ervoor dat je de bal tot 3x verder kan gooien dan reguliere werpers. De geringe spanning zorgt ervoor dat de bal onderhands en bovenhands tot wel 60 meter gegooid kan worden. Met het koordje voor de pols en de anti-slip coating voor extra grip glijdt de werper niet uit je handen. Ten slotte zorgt het unieke ontwerp ervoor dat de bal zonder vieze handen met de werper zelf opgepakt kan worden. De duurzame Dog Comets Star Shooter is geschikt voor ballen met een omvang van 6cm of kleiner.

Dog Comets kopen op Plein

Dog Comets heeft de leukste en meest duurzame hondenspeeltjes voor jouw trouwe viervoeter. Voor een nieuw speeltje dat lang mee gaat en het gebit van jouw hond verzorgt koop je de speeltjes van Dog Comets. Dog Comets koop je op Plein. Altijd snel in huis!