Dog Treatz

Dog Treatz biedt verschillende soorten smakelijke hondenbrokjes en hondenkoekjes. Ideaal als beloning of als tussendoortje. Gezond, lekker en verpakt in een handige hersluitbare emmer zodat de snacks lekker vers blijven.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Dog Treatz Inimini Puppy 3 Mix
Dog Treatz Inimini Puppy 3 Mix
500 gr
(0)
Morgen in huis
6,39
Bekijk product: Dog Treatz Inimini Puppy 3 Mix
Dog Treatz Micromix Kluifje
Dog Treatz Micromix Kluifje
500 gr
(0)
Morgen in huis
5,75
Bekijk product: Dog Treatz Micromix Kluifje

Dog Treatz

Dog Treatz biedt verschillende soorten smakelijke hondenbrokjes en hondenkoekjes. Geef de koekjes als beloning of als tussendoortje. Natuurlijk kunnen de koekjes ook gebruikt worden bij het trainen van de hond. De lekkernijen voor jouw hond zijn door Dog Teatz verpakt in een handig, hersluitbaar emmertje, zo blijven de koekjes lekker vers. In het assortiment van Dog Treatz vind je onder andere diverse kluifjes en mergkoekjes. Daarnaast zijn er ook snacks speciaal voor de puppy en kleine hond. Bij ieder product worden de ingrediënten vermeld, zodat duidelijk is wat jouw hond binnen krijgt. Tot slot hebben de producten van Dog Treatz een heel goede prijs-kwaliteitverhouding.     

Dog Treatz hondenkoekjes kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment met hondenkoekjes en snacks van Dog Treatz. Ontdek nu de favorieten van jouw hond en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!