Doggy Bagg

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Doggy Bagg

Een dag van een hond bestaat uit spelen, slapen en uitrusten. Om je hond een plek te geven waar de laatste twee goed kan heb je de juiste artikelen nodig. De Doggy Bagg matrassen, ligzakken en kussens zijn zeker een aanrader voor je hond.

Doggy Bagg hondenkussen

De hondenkussens van Doggy Bagg zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en dus geschikt voor elke fase van het hondenleven en voor ieder ras. Mocht het ligkussen leegraken of minder lekker liggen, dan kan je deze bijvullen met de navulling van Doggy Bagg. De kussens zijn voorzien van ritsen en zijn dus erg gemakkelijk bij te vullen.


Een absolute aanrader en bestseller is het Doggy Bagg X-Treme hondenbed. Het Doggy Bagg X-Treme all-weather hondenbed heeft een zeer glad oppervlak, vergelijkbaar met een canvas met een wascoating. Het hondenbed is perfect voor gebruik in manden, kennels, hondenhokken en op terrassen. En doordat dit hondenbed makkelijk mee te nemen is, is deze ideaal voor op reis.

Doggy Bagg aanbieding

Doggy Bagg producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Het Doggy Bagg hondenkussen is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Doggy Bagg? Neem dan gerust contact met ons op via info@klantenservice.nl

|