Dooky

Met Dooky accessoires schaf je een mooi en nuttig product aan voor de kinderwagen, buggy of autostoel. Je vindt in het assortiment van Dooky onder andere dekens, stoelhoezen, zonnekappen en slabjes.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Dooky Dribble Bib Silver Star
Dooky Dribble Bib Silver Star
(0)
Maandag in huis
8,26
Bekijk product: Dooky Dribble Bib Silver Star
Dooky Arm Cushion Black Tribal
Dooky Arm Cushion Black Tribal
(0)
Maandag in huis
12,39
Bekijk product: Dooky Arm Cushion Black Tribal
Dooky Arm Cushion Grey Leaves
Dooky Arm Cushion Grey Leaves
(0)
Maandag in huis
13,54
Bekijk product: Dooky Arm Cushion Grey Leaves
Dooky Arm Cushion Light Grey Crowns
Dooky Arm Cushion Light Grey Crowns
(0)
Maandag in huis
12,39
Bekijk product: Dooky Arm Cushion Light Grey Crowns

Dooky

Dooky is uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde merken wat betreft accessoires. Het verhaal van Dooky begint in 1997 met de introductie van The Original Dooky door het bedrijf Xplorys. De Dooky werd een succes en sindsdien ontwikkelt en distribueert Xplorys hun producten in Nederland en 30 landen wereldwijd. De collectie bestaat onder andere uit The Original Dooky, Dooky dekens, Dooky zonnekappen voor de autostoel, Dooky autostoelhoezen en Dooky slabjes. Deze producten zijn stuk voor stuk innovatief en erop gericht om gemak te bieden aan ouders en bescherming te geven aan kinderen. Met Dooky accessoires schaf je een mooi en nuttig product aan voor de kinderwagen, buggy of autostoel.

Dooky cover

Je wilt je kindje in de buggy of kinderwagen graag afschermen van licht, wind, zon, lawaai en lichte regen. De Dooky is een veelzijdig alternatief voor lelijke hydrofiele luiers of jassen over de wandelwagen, of irritante slecht werkende parasols. Met de Dooky Cover creëer je eenvoudig een rustige omgeving waar je kindje tot rust kan komen. De Dooky cover is universeel en met behulp van de bijbehorende ringen eenvoudig en snel te bevestigen aan een autostoel, kinderwagen of buggy. De Dooky Cover is gemakkelijk te bevestigen en in alle hoogtes verstelbaar. Zo kun je het zonlicht uit de ogen van je kindje houden door de doek een beetje op te rollen.

Dooky hoody

Ook in een autostoeltje hoeft je baby niet langer in weer en wind te liggen met de handige Dooky Hoody. De Dooky Hoody biedt bescherming tegen zon, wind, fel licht, regen en omgevingsgeluiden. Dankzij de Dooky Hoody zal je kindje zich op zijn of haar gemak voelen in het autostoeltje en tot rust kunnen komen. De Dooky Hoody is gemakkelijk te bevestigen en past op bijna alle autostoeltjes.

Dooky kinderwagen

Dooky heeft allerlei producten die de kinderwagen omtoveren tot de meest comfortabele omgeving voor je baby. Afhankelijk van hoe je kinderwagen of buggy eruitziet creëer je met de Dooky Cover of Dooky hoody een veilige en rustige omgeving. Met een bijpassende Dooky deken zorg je ervoor dat je kindje het niet koud krijgt.

Dooky Maxi Cosi

Veel van de artikelen van Dooky zijn geschikt voor de Maxi Cosi. De Dooky Cover en de Dooky Hoody zijn beide universeel en passen op heel veel autostoeltjes. Daarnaast heeft Dooky een beschermhoes voor autostoeltjes. Deze is geschikt voor zowel autostoeltjes met een driepuntsluiting als vijfpuntsluiting en past op bijna elke Maxi Cosi.

Dooky kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Dooky producten. Van de Dooky cover voor de maxi-cosi tot de kap. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!