Dr. John

Dr. John hondenvoer is compleet voer voor jouwe trouwe vietvoer. Silver is geschikt voor alle volwassen honden die weinig inspanningen moeten leveren. Gold is speciaal voor de honden met een actieve levensstijl.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Dr. John Silver Hondenvoer
Dr. John Silver Hondenvoer
15 kg
0
Morgen in huis 10% korting
Dr. John Gold Hondenvoer
Dr. John Gold Hondenvoer
15 kg
0
Morgen in huis 14% korting

Dr. John hondenvoer

Het hondenvoer van Dr. John is speciaal gemaakt voor levensinvulling van iedere specifieke hond. Denk hierbij aan honden met een lage dagelijkse inspanning of honden met een hoge dagelijkse inspanning. Met Dr. John heb je altijd de juiste voeding voor je hond tegen een aantrekkelijke prijs.

Dr. John Silver Hondenvoer

Het Silver hondenvoer van Dr. John is speciaal gemaakt voor honden die een lage dagelijkse inspanning hebben. Het hondenvoer is gemaakt met de volwassen, vaak wat oudere hond, in gedachte. Natuurlijk bevat Dr. John Silver alle benodigde voedingsstoffen voor jouw lieve viervoeter. Silver hondenvoer van Dr. John is gemaakt met een heerlijke kipsmaak en komt in een verpakking van 15kg.

Dr. John Gold Hondenvoer

De Gold variant van Dr. John hondenvoer is gemaakt voor honden met een actieve dagelijkse inspanning. Denk hierbij aan honden die zware inspanning leveren voor sport, jacht etc. Voornamelijk zijn het jonge honden die behoefte hebben aan dit soort hondenvoer. Natuurlijk is het hondenvoer ook geschikt voor oudere honden die nog erg actief zijn. Dr. John Gold bevat alle essentiële oliën voor de ondersteuning van de conditie en algemene energie. Het hondenvoer komt in een heerlijke kipsmaak die per 15kg verpakt is.

Dr. John hondenvoer kopen op Plein

Op Plein koop je het volledig assortiment van Dr. John. Voor het lekkerste hondenvoer met de juiste prijs koop je Dr. John op Plein. Dr. John hondenvoer bevat alle essentiële voedingsstoffen voor jouw trouwe viervoeter. Het hondenvoer van Dr. John koop je op Plein. Altijd snel in huis!