Dreft

Dreft is één van de grootste merken op het gebied van afwassen en wassen. Dreft vaatwastabletten, afwasmiddel en wasmiddel bestel je voordelig online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 28

 

Het bekende merk Dreft kent een lange geschiedenis. Het merk bestaat als sinds 1933. In dit jaar introduceerde ze hun wasmiddel. Jaren later, in 1947, werd het assortiment uitgebreid met Dreft afwasmiddel. De Nederlandse huisvrouw en -man kon echter pas vanaf 1957 genieten van de kracht van Dreft, pas toen werd het wasmiddel op de Nederlandse markt geïntroduceerd. In 1968 volgde uiteindelijk het afwasmiddel en in 1992 werd Ultra Dreft vaatwasmiddel ook verkocht in Nederland.  

Leuk om te weten: in andere landen wordt het vaatwasmiddel verkocht onder de naam Dawn. Dreft is niet alleen in Nederland populair. Ook in landen als de Verenigde Staten, Canada en Europa is Dreft een gewild merk. 

Het merk heeft zich in de loop van de jaren verder ontwikkeld en is blijven innoveren. Door steeds in te spelen op de vraag van de consument en door altijd de hoogste kwaliteit te bieden heeft Dreft zich ontwikkeld tot één van de meest populaire en gewilde huishoudelijke merken.   

Dreft producten

Dreft heeft verschillende producten in het assortiment die jou helpen bij de afwas en de was: 

Dreft vaatwastabletten

Voor de schoonste vaat heeft Dreft vaatwastabletten in het assortiment. Deze vaatwastabletten zorgen voor een blinkende en schone vaat en verwijderen zelfs opgedroogd vet. 

Dreft afwasmiddel

Voor de  handafwas heeft Dreft afwasmiddel in de collectie. Dreft afwasmiddel maakt de vaat briljant schoon en zorgt voor een schitterende glans. De geconcentreerde formule van Dreft afwasmiddel is zeer krachtig en gaat tot wel 50 procent langer mee dan andere afwasmiddelen. Dreft afwasmiddel is verkrijgbaar in meerdere varianten en geuren. De meest bekende en een absolute bestseller is Dreft afwasmiddel Original, te herkennen aan de groene kleur. 

Dreft wasmiddel

Dreft wasmiddel maakt jouw was stralend schoon. Dreft wasmiddel is verkrijgbaar in meerdere varianten en voor verschillende soorten was. In het assortiment vind je zowel wasmiddel voor de donkere was, fijne was als voor delicate en kleding van wol. Daarnaast zijn er ook Dreft 3in1 pods die het wassen nog makkelijker maken. Stop een tab onder het wasgoed en je was is binnen no-time weer heerlijk schoon en fris. 

Dreft aanbieding

Op zoek naar de beste Dreft aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste aanbiedingen en scherpste acties. Zo ook op het wasmiddel en afwasmiddel van Dreft. Ontdek nu de meest actuele Dreft aanbiedingen en bestel direct jouw favoriete product online.

Dreft online kopen

Dreft online kopen doe je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Nooit meer sjouwen met te zware pakken wasmiddel, maar alles gemakkelijk in een paar klikken online besteld. Wij leveren de bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis zodat je snel kunt genieten van de kracht van Dreft. 

|