Dulcolax

Last van obstipatie of een moeilijke stoelgang? Ontdek Dulcolax. De werkzame stof in Dulcolax prikkelt het darmslijmvlies. Hierdoor zullen de darmbewegingen versnellen, waardoor de inhoud van de darmen wordt voortgestuwd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Dulcolax Bisacodyl 5 mg
Dulcolax Bisacodyl 5 mg
60 tabletten
Zaterdag in huis
7,65
Bekijk product: Dulcolax Bisacodyl 5 mg
Dulcolax Moeilijke stoelgang 10 mg
Dulcolax Moeilijke stoelgang 10 mg
6 zetpillen
Zaterdag in huis
4,99
Bekijk product: Dulcolax Moeilijke stoelgang 10 mg
Dulcolax Bisacodyl 5 mg
Dulcolax Bisacodyl 5 mg
30 tabletten
Zaterdag in huis
4,55
Bekijk product: Dulcolax Bisacodyl 5 mg

Dulcolax

Problemen met je stoelgang? Vaak ongewone ontlasting? Dan heeft Dulcolax de oplossing voor jou. Obstipatie (verstopping) komt door een probleem van het spijsverteringskanaal. Vaak komt dit door vermindering van de stoelgangfrequentie dat zorgt voor moeite bij het aanmaken van ontlasting. Dit zorgt ervoor dat jouw ontlasting harder en minder dan normaal is waardoor het lastiger wordt om naar het toilet te gaan. Als meer drinken en een andere voeding niet genoeg zijn dan gebruik je Dulcolax.  

Dulcolax producten

De producten van Dulcolax dragen bij aan het verzachten van de Feces (stoelgang) en een versnelling van de passage. Dulcolax heeft een stimulerend effect op de spieren en de darmwand waardoor het aanmaken van ontlasting beter zal verlopen. 

  • Dulcolax Moeilijke stoelgang 10 mg 6 zetpillen
  • Dulcolax Bisacodyl 5 mg 60 tabletten
  • Dulcolax Poeder voor drank 20 sachets

Let op!

Dit is een geneesmiddel. Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Dulcolax kopen op Plein

Heb je problemen met je stoelgang? Dan heeft Dulcolax de oplossing voor een gemakkelijkere ontlasting. De producten van Dulcolax helpen tegen Obstipatie. Bekijk het assortiment van Dulcolax op Plein. Altijd snel in huis!