Easyline

Wil je graag afvallen, maar kan je naast het sporten en gezonder eten wel wat extra hulp gebruiken? De afslankproducten van Easyline ondersteunen je bij het afvallen en houden je gemotiveerd. Neem nu de stap naar een slanker lichaam.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Easyline Creme Afslank en Anti-Cellulitis
Easyline Creme Afslank en Anti-Cellulitis
200 ml
(1)
Direct leverbaar
7% korting
21,35 (adviesprijs) 19,95
Bekijk product: Easyline Creme Afslank en Anti-Cellulitis
Easyline WLS Reiniging (Detox)
Easyline WLS Reiniging (Detox)
60 vegacaps
(0)
Direct leverbaar
22% korting
20,51 (adviesprijs) 15,99
Bekijk product: Easyline WLS Reiniging (Detox)
Easyline Eiwitshake Pro
Easyline Eiwitshake Pro
420 gr
(0)
Direct leverbaar
14% korting
26,69 (adviesprijs) 22,97
Bekijk product: Easyline Eiwitshake Pro
Easyline WLS Vetstofwisseling
Easyline WLS Vetstofwisseling
60 vegacaps
(0)
Direct leverbaar
14% korting
25,66 (adviesprijs) 21,95
Bekijk product: Easyline WLS Vetstofwisseling

Easyline

Vedax biedt hoogwaardige producten die ondersteunen bij het afvallen. Deze producten zijn verkrijgbaar onder de naam Easyline. Easyline helpt, naast zelf meer bewegen en gezonde voeding, bij het afvallen met elkaar ondersteunende producten die je ook afzonderlijk kunt gebruiken.

Afvallen met Easyline

Afslanken is vaak een mentale kwestie. Als je het besluit neemt om af te vallen, dan moet je weten dat het consequenties heeft in je dagelijks leven. En daar moet je je mentaal goed op voor bereiden. Je bent gewoontes gewend waardoor je gewicht is toegenomen. Dat betekent dat de veranderingen die je aan brengt, niet altijd gemakkelijk en vol te houden zijn. Meer bewegen en  gezond en minder eten kunnen zo’n verandering zijn. Easyline kan je helpen om gemotiveerd te blijven.

Het dieet bestaat uit 3 fasen waarbij je naast informatie over welke levensmiddelen je moet kopen, je ook tips krijgt over hoeveel je moet eten en welke supplementen de afvalrace versnellen. Het assortiment van Easyline bestaat uit een eiwitshake, afslanksupplementen en een anti-cellulitis crème:

Easyline eitwitshake

Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van je dieet omdat je bij het afslanken voornamelijk spiermassa verliest en minder snel vetten. Naast krachttraining om je spiermassa te vergroten is het belangrijk dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Dit doe je bijvoorbeeld door de Easyline eiwitshake, een verzadigde proteïne shake met een vanillesmaak. EasyLine Eiwitslank WLS bevat naast hoogwaardige eiwitten ook konjacmannan, een hoogwaardige voedingsvezel die de capaciteit heeft om tot 100 maal zijn eigen gewicht aan water te binden. Nadat de vezels zich in de maag oplossen, vormt zich een natuurlijke, caloriearme gel dat een gevoel van verzadiging geeft.

Easyline afslanksupplementen

Easyline heeft 3 afslanksupplementen in het assortiment.

  1. EasyLine Gewichtsverlies capsules met glucomannan zijn voor de ondersteuning van gewichtsverlies. Glucomannan zijn een hoogwaardige voedingsvezel die de capaciteit heeft om tot 100 maal zijn eigen gewicht aan water te binden. Nadat de capsules zich in de maag oplossen, vormt zich een natuurlijke gel van caloriearme vezels dat een gevoel van verzadiging geeft. Daarnaast zijn de capsules verrijkt met zink en chroom die bijdragen aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en zorgen mede voor het behoud van een natuurlijke bloedsuikerspiegel.
  2. EasyLine Vetstofwisseling capsules bevatten Sinetrol, cafeïne, biotine, zink en chroom. Deze samenstelling draagt bij aan het behoud van een gezonde vetstofwisseling om tijdens het afslanken de vetten doelmatig om te zetten en te helpen afvoeren.
  3. EasyLine Lever (Detox) capsules bevatten choline, vitamine B2, C, Zink en Mangaan. Deze samenstelling ondersteunt de reinigende werking door de lever om tijdens het afslanken de afvalstoffen goed te helpen afvoeren.

Easyline Dieetbox

EasyLine WLS Dieet Box is een 30 dagen afslankkuur. Het bevat plantaardige producten inclusief unieke begeleiding en motivatiemethode.

EasyLine WLS Afslank- en Anti Cellulitiscrème

Als je werkt aan gewichtsverlies dan heeft dit ook invloed op de huid. EasyLine WLS Afslank- en Anti Cellulitiscrème helpt de creatie van onderhuids vetopslag te verminderen, de opgehoopte huidvet los te maken en af te voeren en de sinaasappelhuid zichtbaar gladder te maken.

Easyline kopen op Plein.nl

Easyline online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Easyline  producten. Van maaltijdshake tot afslanksupplementen. Bovendien snel en discreet in huis zodat je meestal de volgende dag al de eerste stappen kunt nemen naar een slanker figuur. Bestel jouw Easyline favorieten nu online.