Ecodor

Ecodor UF2000 is een krachtig ontgeuringsproduct geschikt voor huisdieren en huishouden. Verwijdert nare geuren zoals urine, rook en zweetvoeten met een biologisch afbreekbaar enzym. Ecodor is geheel parfumvrij en veilig in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Spray
Duurzame keuze
Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Spray
500 ml
(10)
Direct leverbaar
12,95
Bekijk product: Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Spray
Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Navulfles
Duurzame keuze
Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Navulfles
1000 ml
(3)
Direct leverbaar
16,95
Bekijk product: Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Navulfles
Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Concentraat
Duurzame keuze
Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Concentraat
1000 ml
(0)
Direct leverbaar
49,95
Bekijk product: Ecodor UF2000 4Pets Urinegeur Verwijderaar Concentraat
Ecodor EcoPet Geurverwijderaar Navulling
Duurzame keuze
Ecodor EcoPet Geurverwijderaar Navulling
1 liter
(1)
Direct leverbaar
25,95
Bekijk product: Ecodor EcoPet Geurverwijderaar Navulling

Ecodor professionele geurbestrijding

Ecodor is marktleider in Europa op het gebied van geurbestrijding. Alle Ecodor luchtverfrissers zijn biologische afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu. Ecodor ontgeuringsproducten verwijderen geuren snel zonder chemicaliën en/of maskeerders. De geur lost op door het gebruik van biologisch afbreekbare enzymen. Alle Ecodor producten zijn ongeparfumeerd en dus ook geschikt voor astma patiënten of bijvoorbeeld voor mensen die overgevoelig zijn voor geuren. 

Ecodor UF2000 4Pets

Ecodor UF2000 4Pets verwijdert doeltreffend nare urinegeur van honden, katten en andere (knaag)dieren uit bijvoorbeeld kattenbakken, vloeren, muren, meubels en deurmatten. Met behulp van biologisch afbreekbare enzymen neutraliseert Ecodor UF 2000 4Pets de indringende urinegeur. De geur wordt daadwerkelijk verwijderd en de ruimte ruikt weer schoon en fris.

Ecodor UF2000 4Pets is eenvoudig te gebruiken. Spray een ruime hoeveelheid op de urineplek. Goed in laten werken en niet schrobben of inwrijven. Na het opdrogen van de behandelde plaats is de urinegeur verdwenen.

EcoFur Vachtreiniger

Ecodor heeft ook een speciale vachtreiniger ontwikkeld. EcoFur reinigt de vacht van je hond of kat zonder water of te spoelen. EcoFur is gemaakt van onschadelijke plantaardige eiwitten en daarom veilig te gebruiken voor je huisdier. Onaangename geurtjes en vachtvuil verdwijnen direct en je huisdier heeft weer een schone en glanzende vacht.

EcoPet Geur & Vlekweg

Deze handige biospray van Ecodor verwijdert eenvoudig onaangename geurtjes en vlekken op plaatsen waar je huisdier komt of verblijft. Laat de kattenbak, hondenmand of kooi van je knaagdier weer fris ruiken. En daar waar de gewone luchtverfrissers nare geurtjes alleen maskeert, verwijdert EcoPet Geur & Vlekweg daadwerkelijk de ongewenste geur direct. EcoPet Geur & Vlekweg is ook heel geschikt voor het behandelen van vlekken in textiel en geuren die zijn ontstaan door braaksel.

Ecodor UF2000

Ga de strijd aan met nare urinegeuren in je huis, school, verpleegtehuis, portiek of parkeergarage met Ecodor UF2000. Deze krachtige geurneutralisator is helemaal milieuvriendelijk en geeft nare urinegeuren geen kans. Met behulp van enzymen wordt de stank van urine niet gemaskeerd, maar doeltreffend afgebroken zodat alles weer schoon en fris ruikt. Ecodor UF2000 is bijzonder geschikt voor harde ondergronden zoals beton, steen, muur, parket of (hard)houten vloer, maar kan ook worden toegepast op vloerbedekking, kleden of matras.

EcoClean Allesreiniger 3-in-1 concentraat

Ontvet, maakt hygiënisch schoon en ontgeurt. EcoClean Allesreiniger voor een stralend schoon oppervlak en een geweldige frisheid. Gebruik de actieve Ecodor formule om alle vuil direct en moeiteloos te verwijderen zonder te schrobben. EcoClean is een enzymatisch schoonmaakmiddel.

Ecodor UF2000 online kopen

Ecodor UF2000, EcoFur, EcoPet Geur & Vlekweg en EcoClean Allesreiniger koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Alle producten van Ecodor zijn altijd voordelig geprijsd en in een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk, zodat je je producten snel bij jou thuis hebt.