Edwin Jagger * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Edwin Jagger is hét merk op het gebied van scheermessen en scheerkwasten. Edwin Jagger staat bekend om zijn hoge kwaliteit scheermesjes die met de allerbeste materialen worden gemaakt. Klassiek, duurzaam en de beste keuze voor iedere man.
Lees meer

Edwin Jagger

Edwin Jagger is hét merk op het gebied van scheermessen en scheerkwasten. Edwin Jagger staat bekend om zijn hoge kwaliteit scheermesjes die met de allerbeste materialen worden gemaakt. Klassiek, duurzaam en de beste keuze voor iedere man.

Edwin Jagger Scheercreme

De Edwin Jagger Scheercreme komt in tube en in bowl vorm.

Beide producten van Edwin Jagger zorgen voor een rijke voedingsbodem voor jouw scheerbeurt.

Met een klein beetje scheercreme, heet water en een scheerkwast kan je een rijk en romig scheerschuim creëren. Perfecte verzorging voor je baardharen en een goede scheerbeurt. Bij beide vormen zijn er verschillende variaties in geuren.

Edwin Jagger heeft ook een Pre-Shave Creme tube die je baard voorbereidt voor een comfortabele, verfrissende en effectieve scheerbeurt.

Edwin Jagger Scheerkwasten

De Edwin Jagger scheerkwasten komen in twee varianten:

  • Edwin Jagger Scheerkwast Plaza Silvertip Fibre Zwart/Ivoor is van een hoge kwaliteit en handgemaakt. De kwasten zijn van de zilveren tip van de das en is het zachtste en flexibelste haar om jarenlang met luxe te scheren.
  • Edwin Jagger Scheerkwast Travel Fibre hair - Aluminium. Deze kwast van Edwin Jagger is perfect voor het reizen. Het is gemaakt van Fibre haar, Fibre haar is een synthetische vezel gelijkwaardig aan de natuurlijke graudas. Om het haar zo lang mogelijk te bewaren moet de kwast worden gedemonteerd om de haren te bewaren. Deze kwast is minder kwetsbaar en droogt niet snel op. Perfect voor op reis.

Edwin Jagger Scheerzeep

De Edwin Jagger Scheerzeep in bowl komt in verschillende varianten in geuren.. Met een klein beetje scheerzeep, in combinatie met heet water een goede scheerkwast wordt er een rijke en romige scheerschuim gecreëerd. Edwin Jagger scheerzeep kan worden nagevuld en is handig voor op reis.

Edwin Jagger Aftershave Balsem

De Edwin Jagger Aftershave Balsem is perfect voor na het scheren. Door het hydraterende effect in het balsem zorgt het ervoor dat de huid sneller herstelt na het scheren.

Edwin Jagger Baardshampoo

De Edwin Jagger Baardshampoo reinigt je baard en je huid eronder. De baardshampoo van Edwin Jagger verwijdert alle vieze stoffen, geuren en zorgt voor meer glans voor je baardhaar. De Edwin Jagger is verkrijgbaar in verschillende varianten in geuren.

Edwin Jagger Baardolie

Met de Edwin Jagger baardolie onderhoudt jij je baard. Het verzorgt je haar en zorgt dat die in optimale staat blijft. Alles voor een goede conditie voor je baard.

Edwin Jagger Safety Razor 

De Edwin Jagger Safety Razor is gemaakt voor controle en comfort. Ideaal voor een beginnende nat-scheerder.

Edwin Jagger kopen bij Plein

Edwin Jagger kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Edwin Jagger. Je vind alle Edwin Jagger producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs