Efamol

Efamol voedingssuplement

Efamol is al vele jaren gespecialiseerd in essentiële vetzuren uit visolie en teunisbloemolie. Zij doen steeds weer onderzoek en op basis daarvan ontwikkelt Efamol volgens de laatste wetenschappelijke inzichten hoogwaardige producten, afgestemd op de specifieke leeftijdsgroepen en hun behoeften.Door de jaren is er een van vetzuurproducten, gericht op een goede ondersteuning en gezondheid van hart en bloedvaten, hersenen, ogen, huid en stofwisselingsprocessen. 

Efamol Capsules

Efamol gebruikt voor haar producten alleen speciaal geselecteerde vissoorten, vrij van PCB’s en andere schadelijke stoffen. Voor de visoliën gebruikt het merk uitsluitend wilde vis, die volgens dolfijnvriendelijke en duurzame methoden is gevangen (gecertificeerd). Efamol verkrijgt daarnaast – volgens een speciaal procédé – zuivere teunisbloemolie van kwalitatief hoogwaardige teunisbloemen. De zuiverheid van Efamol producten blijft extra gewaarborgd doordat ze geen suiker, gluten, tarwe, gist, van melk afgeleide stoffen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevatten.

Efamol kopen

Wil je Efamol kopen om snel en gemakkelijk je gezondheid een boost te geven? Dan kun je dat natuurlijk doen bij Drogistplein. Je kunt snel, gemakkelijk en geheel anoniem bestellen.

|