Elie Saab

Elie Saab is een luxe modehuis dat bekend staat om zijn elegante en verfijnde ontwerpen. Het merk is opgericht door de Libanese ontwerper Elie Saab en heeft inmiddels een indrukwekkende collectie aan parfums op haar naam staan.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Elie Saab Girl Of Now Forever Eau de Parfum Spray
Elie Saab Girl Of Now Forever Eau de Parfum Spray
90 ml
0
Tijdelijk uitverkocht 34% korting

Elie Saab

Elie Saab is een modehuis dat wereldwijd bekend staat om haar elegante en tijdloze ontwerpen. Het merk is opgericht door de Libanese ontwerper Elie Saab en heeft inmiddels een indrukwekkende collectie aan parfums op haar naam staan. De Elie Saab parfums zijn net als de modecollecties geïnspireerd op de vrouwelijke elegantie en stralen luxe uit.

Ellie Saab Parfum

Elie Saab parfums zijn de perfecte aanvulling op elke outfit en zorgen voor een onvergetelijke geurbeleving. Het assortiment varieert van frisse en bloemige geuren tot kruidige en houtachtige parfums. De bekendste geuren zijn misschien wel 'Le Parfum' en 'Girl of Now', maar het merk heeft nog veel meer prachtige creaties ontwikkeld. De parfums van Elie Saab zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig samengesteld om de beste geurbeleving te creëren. De geuren blijven langdurig op de huid aanwezig en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als bij speciale gelegenheden.

Ellie Saab Parfum kopen op Plein

Wil je een Elie Saab parfum kopen? Dan ben je bij Plein.nl aan het juiste adres. Op Plein.nl vind je een assortiment aan Elie Saab parfums, waaronder ook de nieuwste creaties.