Eliminall

Eliminall

Eliminall biedt producten die effectief zijn bij het behandelen en voorkomen van teken, vlooien en luizen. Eliminall voor hond en kat is een nieuwe, op fipronil gebaseerde, oplossing tegen vlooien, teken en luizen. De werkzame stof fipronil is momenteel het meest gebruikte anti parasitaire middel op de markt tegen deze parasieten.

Eliminall moet uitwendig worden aangebracht bij je hond of kat. Het liefst in het nekgebied. Deze plek is namelijk zo goed als onbereikbaar wanneer je huisdier zich wast of likt. Eliminall is verkrijgbaar in een doosje met drie of zes gebruiksvriendelijke pipetten. Met deze verpakkingen en een maandelijks doseringsregime kun je jouw huisdier zeer effectief beschermen gedurende drie tot zes maanden.

Eliminall producten online kopen

De producten van Eliminall om je hond of kat te beschermen tegen parasieten, koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein, jouw online dierenwinkel. De Eliminall pipetten zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over Eliminall Spot-on? Neem dan gerust contact op met onze huisdierspecialist Ilse via klantenservice@plein.nl. Zij helpt je graag verder.

|