Escentric Molecules

Escentric Molecules dankt zijn bestaan aan een aroma-molecuul dat niet in de natuur voorkomt maar is gecreëerd op basis van scheikunde. De geuren van Escentric Molecules zijn minimalistisch, excentriek en verfijnd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Spray
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
21% korting
120,00 (adviesprijs) 95,23
Bekijk product: Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette Spray
Escentric Molecules Escentric 2 Eau de Toilette Spray
Escentric Molecules Escentric 2 Eau de Toilette Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
24% korting
130,00 (adviesprijs) 99,29
Bekijk product: Escentric Molecules Escentric 2 Eau de Toilette Spray

Escentric Molecules

Escentric Molecules is een bedrijf dat hun parfum op basis van scheikunde maakt. Zij produceren verschillende moleculen om in hun parfum te gebruiken. De Escentric geur benadrukt het unieke karakter van het aroma-molecuul met ingrediënten die zijn hoofd-bestanddelen versterkt.

De Molecule geur is zeer minimalistisch, het bevat geen geurstoffen behalve het aroma-molecuul. Deze is dus zeer puur en met een enkele molecuul gemaakt.

Escentric Molecules dankt zijn bestaan aan het aroma-molecuul dat niet bestaat in de natuur. De molecuul genaamd 'Iso E Super' is gecreërd in een laboratorium in 1973.

Molecule 01

De meest gebruikte geur uit de collectie is Molecule 01. Dit parfum bestaat alleen uit Iso E Super. Het is een zachte, houtachtige geur dat op elke huid anders ruikt. Er wordt wel eens gezegd dat de geur zo zacht is dat het lijkt alsof men geen parfum draagt, maar eerder alsof je huid zo lekker vanuit zichzelf ruikt.

Escentric 01

Vind je Molecule 01 iets te zacht en mag het best wat meer aanwezig zijn? Probeer dan Escentric 01: dit parfum bestaat 65% uit Iso E Super met toevoegingen van limoenschil, groene jasmijn, iriswortel en musk. De geur is schoon, fris en sexy zonder té overheersend te zijn. De geuren uit de Escentric-lijn zijn voor de drager iets sterker aanwezig.

Molecule 02

Molecule 02 is een heldere geur dat opdroogt tot een zeer warm en sexy parfum. De geur is gebouwd op het eveneens synthetische geurmolecuul ambroxan, dit zorgt voor een karakteristieke nootachtige, warme geur. Verwacht ook bij Molecule 02 een frisse, bijna minerale zachtheid die subtiel om je huid blijft heen hangen.

Escentric Molecules kopen op Plein

Escentric Molecules koop je op Plein. De producten van Escentric Molecules zijn ontstaan vanuit een laboratorium en daarmee zeer uniek op de markt. Koop het unieke parfum van Escentric Molecules op Plein. Altijd snel in huis.