Essence Ultime

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Essence Ultime voor glanzend haar

Essence Ultime is het nieuwe merk op het gebied van haarverzorging, met o.a. shampoo en conditioner, dat is ontwikkeld is met Claudia Schiffer. De diverse lijnen zorgen voor ultieme verzorging van het haar en geven je de haarlook van een fotomodel. De productlijnen zijn: Omega Repair voor beschadigd haar, diamond color voor gekleurd haar, crystal shine voor glanzend haar en gezond haar, Biotin Volume voor meer volume en mineral strengh voor sterk haar.

Essence Ultime haarverzorging

Essence Ultime Shampoo herstelt tot diep in de haarcellen en voorkomt gespleten haarpunten. Het geeft het haar ultieme voeding waardoor het weer sterk en veerkrachtig wordt maakt het haar gemakkelijk doorkambaar.

Essence Ultime het merk van Claudia Schiffer

Claudia Schiffer is het gezicht van het merk van Essence Ultime. Zij heeft al haar expertise als top model ingebracht bij de ontwikkeling van de verschillende productlijnen met diverse producten als shampoo's, conditioners en haarmaskers. Essence ultime producten kun je online kopen bij Drogistplein. Naast Essence Ultime is ook Stylist Ultime een merk dat ontwikkeld is met Claudia Schiffer. 

|